Fotbal intern

Denis Drăguș a părăsit cantonamentul. Ce super-transfer a ratat! Acolo a antrenat și Mircea Lucescu. EXCLUSIV

16.06.2019 | 11:45
Denis Dragus a parasit cantonamentul Ce supertransfer a ratat Acolo a antrenat si Mircea Lucescu EXCLUSIV

Denis Drăguș a părăsit cantonamentul echipei naționale de tineret de la Forli în cursul dimineții de duminică, 16 iunie. Accidentat la antrenamentul de joi, jucătorul de 20 de ani al Viitorului a aflat apoi că are o fractură de calcaneu, iar turneul final de tineret este deja istorie pentru el. Dezamăgirea puștiului este cu atât mai mare cu cât era aproape de un super-transfer după meciurile din Italia, Zenit St. Petersburg fiind echipa unde urma să plece.

Zenit St. Petersburg pregătise oferta pentru Denis Drăguș. Venea și la EURO să-l urmărească

Din informațiile FANATIK, rușii de la Zenit St. Petersburg, campioana la zi a Rusiei, îl urmăreau de mai multă vreme pe Denis Drăguș și se pregăteau în această vară să înainteze oferta pentru jucător și celor de la Viitorul. Scouteri ai rușilor își anunțaseră și venirea în Italia pentru a-l vedea pe Denis la meciurile naționalei.

Accidentarea suferită zilele trecute de Drăguș a trecut în stand-by mutarea acestuia la Zenit, formație antrenată în 2016/2017 și de Mircea Lucescu. Rușii așteaptă în acest moment să vadă cât durează recuperarea atacantului, despre ce este vorba cu exactitate și abia apoi vor decide ce fac în continuare cu „pista Drăguș”, una extrem de interesantă pentru ei.

Așa arăta piciorul drept al lui Denis Drăguș la sosirea la Forli, el având o fașă la călcâi, dar călcând destul de bine
Așa arăta piciorul drept al lui Denis Drăguș la sosirea la Forli, el având o fașă la călcâi, dar călcând destul de bine

Zenit s-a pus de acord deja și cu Mihai Drăguș, tatăl jucătorului, care a jucat și el în Rusia

Un amănunt foarte important care demonstrează intențiile clare ale celor de la Zenit îl reprezintă discuțiile pe care cei de la Zenit le-au avut cu Mihai Drăguș, tatăl jucătorului, despre intenția de transfer. Mihai Drăguș, fost jucător la FC Argeș, a evoluat pe final de carieră în Rusia, la Torpedo Moscova și Lokomotiv Nijni Novgorod.

Naționala de tineret a României debutează la EURO 2019 marți 18 iunie, ora 19:30, la San Marino, contra Croației. Toate meciurile tricolorilor mici sunt transmise de TVR și vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Mihai Drăguș a fost de acord ca fiul său să meargă la St. Petersburg, în campionatul Rusiei, totul urmând să fie perfectat după EURO. Momentan, lucrurile s-au oprit aici.

“Regret enorm că trebuie să părăsesc acum acest grup… Din păcate, avem parte și de momente precum acestea în viață. Nu este o accidentare gravă, dar e nevoie de repaus pentru 10-12 zile. Așa a fost să fie, voi deveni și mai puternic! Rămân cu inima alături de băieți, le urez succes și le țin pumnii” – Denis Drăguș

Denis Drăguș a părăsit cantonamentul de la Forli, lăsându-l singur în cameră pe colegul său Radu Boboc, nu înainte de a-l suna și pe președintele Viitorul Gică Popescu, pentru a-l pune la curent cu ultimele noutăți. În locul lui Denis Drăguș a fost chemat din țară dinamovistul Ricardo Grigore.

După plecarea lui Denis Drăguș, Radu Boboc este singurul tricolor din Italia care stă singur în cameră
După plecarea lui Denis Drăguș, Radu Boboc este singurul tricolor din Italia care stă singur în cameră
  • 20 de ani împlinește Denis Drăguș pe 6 iulie, el având contract cu Viitorul până în vara lui 2023
  • 1,5 milioane de euro este cota atacantului lui Hagi, care nu are niciun meci pentru naționala under 21 deși a jucat de două ori pentru prima reprezentativă!