Fotbal international

Denis Drăguș vrea să strângă două milioane de dolari pentru o fetiță bolnavă

13.05.2020 | 11:47
Denis Dragus vrea sa stranga doua milioane de dolari pentru o fetita bolnava
ADVERTISEMENT

Un gest de mare omenie aduce la lumină latura mult mai puțin cunoscută a internaționalului de tineret Denis Drăguș, care la acest moment face parte din lotul echipei belgiene Standard Liege.

Denis Drăguș și iubita lui implicați în acțiuni caritabile

Denis Drăguș și iubita lui Vanessa se dovedesc a fi adevărați campioni la capitolul omenie. Ei sunt foarte implicați în acțiuni caritabile, de sprijinire a copiiilor bolnavi și au făcut lucruri importante în această direcție.

ADVERTISEMENT

Denis și Vanessa au fost de mare ajutor în cazul unui băiețel în vârstă de doar doi ani, Bubu. Aproape 40.000 de oamenii s-au adunat în grupul format de ei pentru salvarea micuțului, pe care l-au ajutat să meargă la un  tratament special și extrem de costisitor în Barcelona.

Sunt voluntari la Asociația „Împreună cu Bubu”

Totul a mers foarte bine pentru băiețel, iar mama lui, extrem de recunoscătoare, a decis să înființeze o asociație pentru a ajuta și alți copii. Acum Denis și Vanessa sunt voluntari la Asociația „Împreună pentru Bubu”.

ADVERTISEMENT

Odată încheiată cu happy-end povestea lui Bubu fotbalistul și iubita lui au preluat frâiele într-un alt caz la fel de dificil și de emoționant.

Acum caută fonduri pentru o fetiță de șapte luni

Cel al unei fetițe în vârstă de numai șapte luni, Alexandra, care suferă de o boală genetică rară care îi afectează neuronii motori, iar pentru a supraviețui are nevoie de vaccinul Zolgensma, cel mai scump tratament din lume, care costă în jur de două milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

„Ne-am îndrăgostit foarte tare de Bubu, o minune de copil de numai doi anișori, care a învins moartea. Am sprijinit foarte tare cazul lui și ne-am atașat extrem de mult de el.

S-au îndrăgostit de Bubu

Bubu acum este bine, se află la tratament în Barcelona și doar prin Dumnezeu ne putem explica evoluția lui.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu se întâmplă minuni în privința lui. Acum, avem în prim-plan cazul unei fetițe doar numai șapte luni, Alexandra. Vom organiza un eveniment prin care Denis, dar și alți sportivi, vor alerga pentru ea”, a declarat Vanessa, prietena lui Denis Drăguș, pentru Pro Sport.

Foști și actuali colegi ai lui Drăguș își vor dona tricourile pentru licitație

Denis și Vanessa se implică într-un eveniment caritabil la care vor participa mai mulți oameni din lumea sportului și nu numai. Mai mulți fotbaliști, foști sau actuali colegi  de-ai lui Drăguș își vor dona tricourile de joc, pentru o licitație ce are ca scop strângerea de fonduri pentru Alexandra. Vor face acest lucru Bogdan Țîru (Jagiellonia Bialystok), George Ganea (FC Viitorul), Steliano Filip (AEL Larissa), Tudor Băluță (ADO Den Haag), Eric de Oliveira (FC Voluntari) și Mehdi Carcela (Standard Liege).

Totodată, se va organiza un maraton, unde kilometrii vor fi scoși la licitație. Denis Drăguș va alerga și el. Totul va fi live pe Facebook pe 30 și 31 mai, iar cei implicați vor alerga individual, în zonele în care le este permis, având în vedere situația pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: