Fotbal intern

Denis Haruț ar putea debuta în FCSB – Academica Clinceni. Anunțul lui Toni Petrea: „E pregătit”

06.02.2021 | 14:54
Denis Harut ar putea debuta in FCSB  Academica Clinceni Anuntul lui Toni Petrea E pregatit
ADVERTISEMENT

FCSB va întâlni Academica Clinceni într-un meci care se va disputa în Liga 1 duminică, 7 februarie. Toni Petrea, antrenorul liderului, a dezvăluit că fundașul Denis Haruț, adus de la FC Botoșani, ar putea debuta.

FANATIK a anunțat în exclusivitate reluarea negocierilor dintre FCSB și FC Botoșani pentru fundașul de 21 de ani, iar astăzi clubul roș-albastru a oficializat mutarea. Haruț a semnat pe cinci ani.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a analizat întâlnirea pe care FCSB o va avea cu foștii săi jucători, prezenți într-un număr semnificativ la Academica Clinceni. Antrenorul se teme de omogenitatea ilfovenilor.

Denis Haruț ar putea debuta în FCSB – Academica Clinceni: „A avut continuitate în pregătire și meciuri”

După o adevărată telenovelă, Denis Haruț a ajuns în cele din urmă să semneze un contract valabil pe cinci sezoane cu FCSB, iar clubul roș-albastru a prezentat jucătorul chiar cu o zi înaintea partidei cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate reluarea negocierilor pentru cel pe care Gigi Becali a anunțat că îl va folosi în centrul apărării, deși a evoluat până acum ca fundaș central sub comanda lui Marius Croitoru.

Antrenorul Toni Petrea a vorbit despre transferul lui Haruț și s-a declarat mulțumit de faptul că fotbalistul va evolua pentru FCSB. El a lăsat să se înțeleagă că fundașul are șanse să debuteze chiar în partida cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că, până la urmă, s-a perfectat transferul lui Haruț la noi. Are avantajul faptului că a avut continuitate în pregătire și în meciuri. Nu cred că va fi o problemă să se adapteze și să intre în echipă. Vom vedea dacă de mâine sau de la meciurile următoare. Poate fi un avantaj pentru el că a jucat și e la pus cu pregătirea fizică”, a spus Petrea.

Ce spune despre meciul cu echipa lui Ilie Poenaru: „Sunt omogeni, experimentați”

Antrenorul liderului din Liga 1 a vorbit și despre întâlnirea pe care FCSB o va avea duminică, 7 februarie, cu una dintre revelațiile sezonului în prima divizie. La Academica Clinceni evoluează foștii jucători ai roș-albaștrilor, Florin Gardoș, Paul Pîrvulescu, Cristian Tănase, Adi Popa și Raul Rusescu.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a colaborat cu cei cinci, pe vremea când era secundul lui Laurențiu Reghecampf la FCSB și a dezvăluit că apreciază valoarea și experiența lor. De asemenea, el susține că prioritatea numărul 1 a staffului său tehnic este aceea de a asigura refacerea eficientă a jucătorilor, în condițiile unui program foarte încărcat.

„Nu cred că au ce să demonstreze (n.r. foștii jucătorii ai FCSB-ului, acum la Clinceni), deja au arătat că sunt fotbaliști valoroși. Sunt jucători profesioniști, își fac treaba foarte bine acolo unde activează. Mă bucură că voi revedea foști elevi, oameni cu care am colaborat în trecut, însă ceea ce trebuie să tratăm cu atenție este echipa lor, per ansamblu. E o echipă omogenă, ceea ce poate fi periculos pentru noi.

Va fi un joc cu o echipă experimentată, cu jucători valoroși, experimentați, care alcătuiesc un grup omogen. Vin după un meci pierdut acasă și probabil ambiția lor va fi și mai mare pentru a recupera din punctele pierdute etapa pierdută. Avem de partea noastră tinerețea, entuziasmul și faptul că suntem pe primul loc. Trebuie să rămânem acolo, sper într-o evoluție cât mai bună a jucătorilor noștri și în acumularea a încă trei puncte în clasament. 

Nici nu mi-am dat seama că au trecut trei săptămâni de la reluarea sezonului. Cu acest ritm de jocuri, din trei în trei zile… Principala noastră preocupare a fost refacerea jucătorilor între partide. Cred că până la acest moment am reușit să menținem un nivel ridicat, din punct de vedere al dinamicii jocului și al rezultatelor. Suntem preocupați în continuare de aceste aspecte, de refacerea și recuperarea jucătorilor. Momentan, nu avem probleme de lot. Sper ca și după antrenamentul de astăzi să fim 100% apți pentru meciul de mâine”, a mai spus Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,55 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: