ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Denis Haruț, criticat că nu a acceptat transferul la FCSB: ”Putea să facă lucrurile în favoarea lui”

Autor: Traian Terzian | 15.01.2021 | 09:08
Denis Haruț, criticat că nu a acceptat transferul la FCSB: ”Putea să facă lucrurile în favoarea lui”
Fundașul echipei FC Botoșani, Denis Haruț, a fost criticat de impresarul Florin Manea că nu a acceptat transferul la FCSB și consideră că doi ani în plus la contract nu era mare lucru. Sursă foto: Sport Pictures

Fundașul echipei FC Botoșani, Denis Haruț, a fost criticat de impresarul Florin Manea că nu a acceptat transferul la FCSB și consideră că doi ani în plus la contract nu era mare lucru.

ADVERTISEMENT

După ce FC Botoşani şi FCSB au ajuns la un acord financiar în privinţa transferului, urmând ca moldovenii să primească 650.000 de euro în schimbul fundaşului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, totul a picat după ce jucătorul nu a acceptat condițiile.

Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că fundașul a refuzat totul, după ce a văzut că avea de semnat două contracte cu o durată totală a înțelegerii de șapte ani.

După ce a refuzat transferul la FCSB, Denis Haruț este criticat de un impresar

”Dacă erau un pic dibaci cei care erau la negocieri acolo, puteau să ajungă la un numitor comun. Dar nu vreau să jignesc pe nimeni sau să zic ceva greșit despre cei care au intermediat. Dar eu cred că aș fi putut să găsesc o soluție pentru că, până la urmă, nu era o mare chestie dacă erau doi ani în plus”, a declarat Florin Manea la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Cred că era mai bine pentru el și cred că, din moment ce i s-a propus un contract așa de lung, cred că putea să manevreze puțin si să facă lucrurile și în favoarea lui. Adică avea replici, avea cu ce să negocieze. Eu cred că a greșit că nu s-a dus. Îi datorează mult lui Croitoru pentru că Marius a crezut în el. La Timișoara nu mai dădea nimeni pe el nicio ceapă degerată”, a mai spus Manea despre transferul ratat al lui Denis Haruț la FCSB.

”Eu știu foarte bine situația. Haruț e un jucător pe care Marius Croitoru l-a luat sub aripa lui de când juca la Timișoara, l-a ajutat, el și soția lui îi sunt ca o familie, au fost alături de el.

Marius nu a avut nicio treabă cu contractul, eu îl știu bine. Acum un an și jumătate nu știa nimeni de Haruț. La Timișoara și-au bătut joc de el, l-au ținut vreo șase luni acolo că nu voia să semneze.

ADVERTISEMENT

Facem o paralelelă cu ce se întâmplă la Juventus. Uite, Drăgușin a jucat aseară, dar încă nu a semnat. Deci e o diferență de mentalitate, de respect față de jucător. Și atunci, când cineva ți-a fost alături la greu și a crezut în tine, e normal să-ți dorească binele. Nu cred că problema a fost Marius Croitoru că nu s-a realizat transferul”, a încheiat impresarul.

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a ironizat pe Denis Haruț, despre care susține că și-a exagerat înălțimea și capacitatea de a evolua în centrul apărării. Replica a venit imediat de la Valeriu Iftime, care a precizat că oficialul roș-albaștrilor exagerează pentru cpă transferul nu s-a mai realizat.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!