Fotbal intern

Denis Haruț, prezentat oficial la FCSB! A semnat pe cinci sezoane: „Un pas foarte mare!”

06.02.2021 | 13:41
Denis Harut prezentat oficial la FCSB A semnat pe cinci sezoane Un pas foarte mare
ADVERTISEMENT

Denis Haruț este aproape de transferul la FCSB după ce mutarea de la Botoșani la București a căzut la începutul acestui an! Gigi Becali a reluat negocierile cu Valeriu Iftime pentru fundașul de 21 de ani, șansele pentru a ajunge la o înțelegere fiind foarte mari. Dacă totul este ok, Haruț va semna pe 5 ani cu FCSB!

Denis Haruț, prezentat oficial la FCSB

UPDATE, 6 februarie, ora 13:46 / Denis Haruț a ajuns, în sfârșit la FCSB. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, fotbalistul și clubul lui Gigi Becali s-au înțeles, iar astăzi a venit și prezentarea fostului jucător de la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate și îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară”, a spus Haruț la prezentarea oficială.

#Transfer #Haruț

Bine ai venit, Denis Haruț!

FCSB anunță transferul lui Denis Haruț, de la Fotbal Club…

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 6 februarie 2021


Denis Haruţ, vizită medicală la FCSB

UPDATE, 5 februarie, ora 15:42 / Denis Haruţ face în aceste momente vizita medicală, conform prosport.ro, iar apoi va fi prezentat oficial de FCSB.

ADVERTISEMENT

Iftime confirmă exclusivitatea Fanatik: „Ne-am înțeles”

UPDATE, 5 februarie, ora 09:47 / Patronul clubului FC Botoșani, Valeriu Iftime, a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK și a anunțat că s-a înțeles cu Gigi Becali, iar Denis Haruț și-a dat acordul să meargă la FCSB.

”Ne-am înțeles, jucătorul vrea să meargă. Mai trebuie doar să semneze. Din acest motiv nu a jucat în ultimul meci pentru noi. Câștigăm și noi, și FCSB”, a declarat Iftime pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 4 februarie, ora 19:42

FANATIK a aflat că patronul roș-albaștrilor a revenit cu aceeași ofertă pe care a făcut-o acum o lună pentru Denis Haruț. Este vorba despre 650.000 de euro, plus procente dintr-un transfer ulterior de la FCSB în străinătate al jucătorului în care Iftime crede foarte mult.

Denis Haruț la FCSB! Negocierile dintre Gigi Becali și FC Botoșani sunt aproape de finalizare după rateul de la începutul anului

La puțin timp după perfectarea transferului lui Dennis Man la Parma, afacere pentru care Gigi Becali va încasa 13 milioane de euro, patronul celor de la FCSB a declarat că vor urma și achiziții pentru formația lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Posturile despre care vorbea Gigi Becali erau cele de fundaș central și de vârf de careu, acel număr 9 pe care FCSB nu-l mai are în lot după plecarea în Coreea de Sud a lui Sergiu Buș. Dacă în privința atacantului s-a găsit soluția numită Ante Vukusic, jucător pentru care Meme Stoica a garantat, FCSB este aproape să-și aducă și fundaș central.

Din informațiile FANATIK, Denis Haruț este aproape să semneze cu FCSB, ceea ce a refuzat în luna ianuarie, după ce a ajuns în cantonamentul de la Berceni pentru a închide afacerea dintre Gigi Becali și Valeriu Iftime.

Negocierile dintre părți au fost reluate de la începutul acestei săptămâni, chiar șeful Botoșaniului făcând un drum până la București. Și pentru perfectarea unei afaceri a firmelor sale, dar și pentru transferul lui Denis Haruț la FCSB!

Denis Haruț, ținut rezervă în Chindia – Botoșani! Vine la București pentru a semna cu FCSB!

Lui Denis Haruț i-a părut rău pentru ratarea transferului la FCSB, informație pe care FANATIK a dezvăluit-o la câteva zile după ce jucătorul s-a întors în cantonamentul Botoșaniului. Gigi Becali îi propusese două contracte, așa cum a procedat și cu alți jucători, dar Haruț a refuzat să le semneze.

„Nu pot să spun că l-am pierdut eu pe Haruț, pot să spun că l-au câștigat alții” – Marius Croitoru, antrenor Botoșani, după 3-2 la Chindia

În acest moment, Haruț este din nou aproape de FCSB. Valeriu Iftime și-a propus să vândă unul dintre fundașii centrali, pentru Chindriș existând o variantă din Ungaria, în timp ce pentru Haruț s-a reactivat pista FCSB. Va pleca doar unul, așa cum anunța șeful din Moldova.

Șansele cele mai mari sunt ale lui Haruț, care a fost scos din primul 11 la meciul Chindia – Botoșani, tocmai pentru că negocierile mutării sale la FCSB sunt avansate. S-a vorbit despre o accidentare de ultimă oră a fundașului venit de la Timișoara, dar acesta e pregătit să plece de la Ploiești la București pentru a semna cu FCSB!

  • 11.000 de euro lunar este salariul care i s-a propus lui Denis Haruț la FCSB în primul an de contract, el având acum la Botoșani o leafă lunară de 2.500 de euro!
  • 1.000.000 de euro este cota actuală a fundașului născut la Timișoara pe 25 februarie 1999

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,55 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT