Fotbal intern

Denis Haruț, preț incredibil cerut de FC Botoșani pentru transferul fundașului la FCSB. Exclusiv

04.11.2020 | 12:50
Denis Harut pret incredibil cerut de FC Botosani pentru transferul fundasului la FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Denis Haruț, 21 de ani, fundașul celor de la FC Botoșani, este jucătorul pentru care Valeriu Iftime și Gigi Becali au purtat recent discuții pentru mutarea la FCSB. În acest moment, suma cerută de moldoveni pentru un transfer este una departe de oferta roș-albaștrilor.

FANATIK a aflat că Denis Haruț este considerat de către Valeriu Iftime cel mai important produs de vânzare al celor de la FC Botoșani. Motiv pentru care i-a și stabilit un preț prohibitiv pentru doritori: 1.000.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Denis Haruț, dorit de Gigi Becali la FCSB, este noua mină de aur a lui Iftime. Prețul stabilit de FC Botoșani este incredibil: un milion de euro!

Gigi Becali a pus stop transferurilor după ce FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League. Patronul a considerat că lotul actual este suficient pentru a se bate doar pentru obiectivele interne.

Chiar și așa, șeful roș-albaștrilor își continuă politica de a aduce la FCSB jucători tineri pe care să-i valorifice ulterior. În această categorie intră doi dintre echipierii Botoșaniului, Denis Haruț și Andrei Chindriș. În special despre primul este vorba, deoarece pista Chindriș este, momentan, pusă pe hold.

ADVERTISEMENT

Interesul lui Gigi Becali pentru Denis Haruț, internațional de tineret, a fost dezvăluit și de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Acesta a vorbit și despre o diferență foarte mare între ce dorește clubul său pentru Haruț și ceea ce oferă patronul FCSB.

Fără a oferit sume, Iftime a vorbit despre transfer. FANATIK vă dezvăluie despre ce „zerouri” este vorba. FC Botoșani dorește minim un milion de euro pentru fundașul său, în timp ce Becali nu e dispus să plătească mai mult de 300.000 de euro, plus eventuale procente dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

„Denis Haruț este într-o continuă creștere, joacă trei posturi și e foarte decis să-și facă o carieră”

Gigi Becali nu a mai apărut în ultimele săptămâni în spațiul public, motivul fiind dezvăluit de către FANATIK. Dar patronul celor de la FCSB se preocupă în continuare foarte atent de echipa sa, iar transferurile sunt o miză importantă pentru el.

Iar Denis Haruț, pe care Valeriu Iftime îl consideră noua mină de aur a echipei sale, a înregistrat un salt semnificativ, mai ales din punct de vedere valoric în acest nou sezon. Becali vrea să-l aducă pe Haruț la FCSB probabil din vara viitoare, pentru că și negocierile cu Iftime vor fi destul de dificile.

ADVERTISEMENT

„Prețul lui Haruț nu îl pot estima, deoarece el se află într-o continuă creștere, acoperă trei posturi și este foarte hotărât să-și facă o carieră, iar acest lucru mă impresionează. Diferența dintre ce oferă domnul Becali pentru el și cât vrem noi în schimbul său este una foarte mare ca să putem negocia” – Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, la Realitatea sportivă

Denis Haruț este văzut de Gigi Becali drept următorul fundaș dreapta al celor de la FCSB, în locul lui Vali Crețu

Gigi Becali știe deja și unde ar juca Denis Haruț în cazul în care se va rezolva transferul său la FCSB. Jucătorul format de ACS Poli Timișoara ar fi noul fundaș dreapta al roș-albaștrilor și Becali încearcă să meargă pe principiul transferurilor pe care să le valorifice ulterior.

  • 4 posturi poate acoperi Denis Haruț: fundaș dreapta, stoper dreapta, stoper stânga, mijlocaș defensiv

Vali Crețu, titularul indiscutabil al FCSB acum, ca fundaș dreapta, va împlini 32 de ani în ianuarie și are contract până în vara anului viitor. E posibil să prelungească, e posibil să plece dacă vine Haruț.

„Am vorbit cu Gigi Becali legat doar de Denis Haruț, nu și de Andrei Chindriș. Nu am discutat nimic în detaliu despre vreun transfer, dar în acest moment cred că Haruț nu va pleca de la noi nici în iarnă. Lui Chindriș îi dau drumul dacă obțin 500.000 de euro” – Valeriu Iftime, FC Botoșani

Având în vedere că FCSB suferă numeric în zona fundașilor centrali, unde îi are doar pe Miron și pe Iulian Cristea, și Andrei Chindriș ar putea redeveni o țintă pentru Becali. Oricum, la câte afaceri au făcut împreună Valeriu Iftime și Gigi Becali nu ar fi deloc o mare surpriză ca FCSB să-i aducă la București pe ambii internaționali de tineret.

  • 900.000 de euro este cota actuală a lui Denis Haruț, care în momentul venirii la Botoșani de la Timișoara, în iulie 2019, era evaluat la 200.000 de euro!
  • 4 meciuri și un gol are Denis Haruț la naționala de tineret, fiind integralist în toate partidele lui Mutu ca selecționer: 3-1 în Finlanda, 3-0 în Malta, 0-1 în Ucraina, 4-1 cu Malta. În toate a jucat fundaș dreapta

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoşani: 1,91 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT