Fotbal intern

Denis Haruț regretă că a refuzat FCSB. Câți bani îi oferea Gigi Becali. Exclusiv

15.01.2021 | 17:00
Denis Harut regreta ca a refuzat FCSB Cati bani ii oferea Gigi Becali Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali reușise să îl convingă pe Denis Haruț să semneze cu FCSB. Mutarea a căzut pe ultima sută de metri, iar fundașul regretă că a ratat șansa unui salariu impresionant.

Jucătorul a refuzat condițiile impuse de patronul roș-albaștrilor și a ales să se întoarcă la Botoșani, pentru a-și continua cariera sub conducerea antrenorului Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț a povestit în vestiarul celor de la FC Botoșani toate detaliile contractului pe care i-l oferea FCSB, iar FANATIK a aflat că fundașul regretă că a refuzat șansa de a câștiga un salariu impresionant.

Denis Haruț regretă că a refuzat FCSB. Câți bani îi oferea Gigi Becali

Gigi Becali credea că a rezolvat o mare problemă la FCSB atunci când a reușit să bată palma cu FC Botoșani pentru transferul fundașului dreapta Denis Haruț. Convingerea jucătorului să semneze părea a fi o formalitate. însă lucrurile s-au împotmolit.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț nu a vrut să accepte propunerea lui Gigi Becali de a semna două contracte cu FCSB, unul valabil timp de doi ani, iar altul întins pe durata a cinci sezoane, începând cu 2022.

„Eu eram convins că fotbalistul va accepta oferta noastră. Totul a fost făcut în favoarea lui, dar asta a fost decizia până la urmă. După primii 2 ani din contractul de 5 urma să decidem cu jucătorul dacă îl activăm pe următorul de 5 ani, din care avea bani în plus ca salariu.

ADVERTISEMENT

Jucătorul se putea opune. L-aș fi întrebat: ‘Ești de acord să-l activăm pe următorul?’. Dacă zicea da, activam, dacă zicea nu, nu activam!”, detalia Becali după căderea negocierilor.

FANATIK a aflat că fundașul lui FC Botoșani le-a mărturisit colegilor în vestiar că regretă faptul că a refuzat oferta făcută de FCSB. Asta deoarece rețeta era una foarte bună din punct de vedere financiar. Fotbalistul de 21 de ani ar fi urmat să primească inițial 11.000 de euro lunar, iar în al doilea an remunerația creștea la 12.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Odată ce s-ar fi activat noul contract valabil timp de cinci ani, începând cu 2022, salariul lui Denis Haruț ar fi crescut la 15.000 de euro pe lună! În urma neînțelegerilor apărute pe parcursul negocierilor, fundașul dreapta a refuzat să mai meargă la FCSB și a ratat șansa unei creșteri salariale semnificative.

  • 21 de ani are Denis Haruț;
  • 12 meciuri a adunat Haruț în acest sezon al Ligii 1.

Culisele unui transfer ratat: „Da, ați auzit bine, două contracte!”

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Gigi Becali a fost nemulțumit de atitudinea agresivă adoptată de Haruț la negocieri. Fotbalistul a solicitat să joace în centrul apărării, deși Becali l-ar fi vrut fundaș dreapta.

„Eu am 1,85, am fizic de fundaş central. Nu vreau să joc fundaş dreapta, vreau în centru”, a spus Haruț, ceea ce l-a deranjat pe patronul roș-albaștrilor. A fost un prim moment care anunța eșecul negocierilor.

Ulterior, Valeriu Iftime a dezvăluit că o altă mare problemă la negocieri a fost reprezentată de contractul care i s-a oferit lui Denis Haruț. Acesta ar fi trebuit să semneze două contracte cu FCSB, motiv pentru care a refuzat să finalizeze transferul în urma căruia FC Botoșani ar fi primit 650.000 de euro.

„Da, ați auzit bine, două contracte. I s-a pus în fața un contract pe cinci ani pe care Denis l-ar fi acceptat până la urmă, dar apoi i s-a mai dat un contract să îl semneze, iar acolo contractul începând cu anul 2022 era valabil încă cinci ani”, a dezvăluit Iftime.

  • 650.000 de euro a oferit Gigi Becali pentru aducerea lui Denis Haruț de la FC Botoșani;
  • Până în 2027 ar fi putut sta fundașul la FCSB, dacă semna propunerea oferită de roș-albaștri.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,45 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT