Fotbal intern

Denis Haruț schimbă postul după primul meci la FCSB! Unde va juca din etapa viitoare. Exclusiv

07.02.2021 | 23:06
Denis Harut schimba postul dupa primul meci la FCSB Unde va juca din etapa viitoare Exclusiv
Denis Haruț schimbă postul după primul meci la FCSB! Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Denis Haruț a debutat în tricoul celor de la FCSB în meciul pierdut de campioană împotriva Academicii Clinceni, scor 0-1. Fundașul adus de la FC Botoșani a jucat pe postul de fundaș central și, din informațiile FANATIK, începând de meciul viitor, va schimba postul.

FANATIK a aflat că Denis Haruț va juca în partea dreaptă a defensivei începând din meciul viitor. Deși Ovidiu Popescu a avut evoluții bune în ultimele meciuri disputate în banda dreaptă, Haruț a fost adus pentru a acoperi acel post.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț schimbă postul după primul meci la FCSB! Va juca în banda dreaptă

Situația lui Vali Crețu era deja dificilă la FCSB în condițiile în care Ovidiu Popescu a fost reprofilat pe postul de fundaș dreapta, iar venirea lui Haruț ar putea să îi pecetluiască viitorul lui Crețu la FCSB. Asta deși Crețu a fost titular în ultimul meci al naționalei României pe postul de fundaș dreapta.

În confruntarea cu Academica Clinceni, Denis Haruț a jucat în centrul defensivei în locul lui Iulian Cristea. El a făcut cuplu cu Andrei Miron, alături de care a evoluat și la FC Botoșani. Cele 45 de minute în care a jucat au fost ezitante pentru Haruț, cumva normal în condițiile în care este la echipă de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Fundaşul adus de la Botoşani, ezitant la debut! Cum a jucat

Fundașul adus de la FC Botoșani a avut o ieșire cu mingea la picior în minutul 29, însă a fost deposedat la centrul terenului și Clinceniul a plecat pe contraatac. Cinci minute mai târziu Haruț a ezitat să șuteze din poziție bună, a ales varianta unei pase și i-a pus din nou pe contraatac pe adversari. În minutul 39, Haruț a respins cu pieptul o minge, însă șutul lui Chunchukov a trecut peste poartă.

La pauză, Denis Haruț a fost schimbat cu titularul de drept din centrul defensivei, Iulian Cristea. Iar din informațiile noastre, Denis Haruț nu va mai evolua în centrul defensivei începând din etapa viitoare, ci în banda dreaptă a defensivei.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă așa a fost planul să fiu schimba la pauză, a fost decizia antrenorului”

Gigi Becali a spus imediat după transfer că Haruț poate juca și fundaș central și fundaș dreapta: “Am pus condiția ca Haruț să nu joace în ultimul meci al Botoșaniului. Dacă îl băgau, nu îl mai cumpăram. Eu îl vreau duminică (n.r. cu Academica Clinceni) pe teren. L-am adus și va juca fundaș central. Poate juca și în dreapta, dar băiatul mi-a transmis că în centru se simte cel mai bine”

După debutul la FCSB, Denis Haruț spune că va juca acolo unde va fi nevoie de el și speră să poată să pună umărul la câștigarea titlului: “Din păcate la primul meu meci nu am reușit să luăm cele trei puncte, dar mai sunt meciuri, mai sunt puncte, trebuie să ne revenim.

ADVERTISEMENT

E o onoare pentru mine să îmbrac tricoul FCSB și vreau să fac meciuri cât mai bune. Nu știu dacă așa a fost planul să fiu schimba la pauză, a fost decizia antrenorului. Poate pentru că nu-mi cunosc colegii, e normal.

Mă bucur că s-a întâmplat acest transfer și vreau să câștig titlu. Este un pas mare în cariera mea și sper să nu dezamăgesc. Suntem mulți jucători tineri, cu calitate. Eu mă voi antrena și voi încerca să fiu cel mai bun”, a spus Haruț la debut.

Pentru FCSB urmează un nou derby cu Dinamo, de această dată în optimile Cupei României. Roș-albaștrii au câștigat cu 1-0 derby-ul din campionat și o săptămână mai târziu, miercuri, de la 20:30, se întorc în Ștefan cel Mare pentru meciul de Cupă.

  • 661.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Denis Haruț
  • 5 ani de contract are Haruț la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT