Fotbal international

Noi detalii despre posibilul transfer al lui Dennis Man la AS Roma. Anunţul italienilor

05.08.2018 | 17:20
Noi detalii despre posibilul transfer al lui Dennis Man la AS Roma Anuntul italienilor

Denis Man, 19 ani, este principalul fotbalist al celor de la FCSB pe care şi-l doresc echipele din străinătate în acest moment. După ce belgienii de la Anderlecht şi-au exprimat dorinţa de a-l transfera, oficialii celor de la AS Roma s-au interesat şi el de serviciile fotbalistului român. Italienii sunt pe urmele lui Man în acest debut de sezon, dar au făcut precizări importante despre o posibilă achiziţionare în viitor.

Denis Man aproape de un transfer la AS Roma
Denis Man, transfer la AS Roma ? Ce spun italienii

Mijlocaşul ofensiv a arătat precum un lider în starul noului sezon şi este pregătit să facă deja pasul la o formaţia din afara ţării. Fotbalistul crescut de UTA Arad a marcat deja un gol în Europa League, fiind utilizat doar în partida tur a dublei cu Rudar.  Man a înscris la partida din Slovenia, dar nu a avut un început la fel de  bun şi în Liga 1 Betano în duelurile cu Astra Giurgiu şi Dinamo.

Denis Man, transfer la AS Roma ? Italienii pregătesc un proces complex

Monchi, directorul sportiv al celor de la AS Roma care a revoluţionat clubul din capitala Italiei, l-a dorit anul trecut pe Răzvan Marin de la Standard Liege, iar acum este pe urmele unui alt fotbalist cu român. Oficialul echipei de pe Olimpico şi-a îndreptat atenţia spre mijlocaşul celor de la FCSB, dar are un plan complex, conform celor de la asromalive.it

Monchi îl urmăreşte pe Man“, a notat sursa menţionată mai sus cu privire la transferul lui Denis Man la AS Roma. Tot asromalive.it a anunţat că în acest moment nu se pune problema unui transfer al jucătorului român la echipa din capitala Italiei. Monchi îşi doreşte ca FCSB să se califice în grupele Europa League pentru a putea vedea cum se descură fotbalistul roş-albaştrilor în partidele cu formaţiile puternice din străinătate.

AS Roma, formaţie extrem de puternică în partea ofensivă

Trupa antrenată de Eusebio Di Francesco a făcut o figură frumoasă în ultimul sezon din Liga Campionilor reuşind să ajungă până în semifinalele întrecerii. Oficialii echipei l-au vândut în această vară pe brazilianul Alisson la Liverpool, dar au întărit serios echipa în linia ofensivă. AS Roma i-a achiziţionat în vara lui 2018 pe Justin Kluivert, Bryan Cristante, Javier Pastore sau Ante Coric pentru faza ofensivă, în timp ce în defensivă au fost aduşi jucător precum Robin Olsen sau Ivan Marcano.

Denis Man a fost cumpărat în 2016 de la UTA cu aproximativ 300.000 de euro de către cei de la FCSB şi după un început extrem de promiţător a fost retrogradat din echipă din cauza unei clauze stupide. Gigi Becali ar fi trebuit să mai plătească 100.000 de euro sub forma unor bonusuri celor de la UTA dacă mijlocaşul ofensiv ar fi jucat 10 partide în partea a doua a sezonului respectiv. Man a dispărut definitiv din calculele celor de la FCSB în momentul în care a jucat opt meciuri în tricoul roş-albaştrilor, iar trupa din capitală nu a mai fost nevoită să plătească bonusul celor de la UTA.

2,20 milioane de euro este cota lui Denis Man în acest moment conform site-ului transfermarkt.de.

59 de meciuri a bifat până în acest moment la FCSB