Stiri sportive

DRAMĂ! A murit alături de antrenorul lui de la Steaua!

UPDATE 14 30În cursul aceste zile Denis Penciu va fi înmormîntat, nu înainte ca slujba religioasă să aibă loc la Biserica "Sfîntul Gheorghe" începînd cu ora 13:00. La funerarii şi-au...
28.04.2014 | 00:02

UPDATE 14 30În cursul aceste zile Denis Penciu va fi înmormîntat, nu înainte ca slujba religioasă să aibă loc la Biserica “Sfîntul Gheorghe” începînd cu ora 13:00. La funerarii şi-au aunţat prezenţa grupele de juniori al centrului de copii al clubului din Ghencea.

Dramă la Steaua: Denis Penciu, fost jucător din Ghencea, a decedat sîmbătă, la doar 20 de ani, după o lungă luptă cu o boală gravă, tumoare pe creier! Povestea tînărului este una impresionantă şi a marcat toată suflarea stelistă. Mai mult, ultimele ore de viaţă ale tînărului au fost strîns legate de culorile clubului din Ghencea. Pînă şi patronul Stelei, Gigi Becali, a fost marcat de moartea puştiului, mai ales că a fost unul dintre cei care au încercat să-i salveze viaţa.

A murit în casă cu Ion Toma şi cu patru colegi!

Ani la rînd, Denis Penciu a suferit mai multe operaţii complicate în Turcia, însă, de curînd jucătorul a revenit în ţară. Conştient că viaţa lui este pe sfîrşite, Denis l-a rugat pe tatăl său să îi cheme acasă pe Ioan Toma, şeful centrului de juniori al Stelei, fost antrenor al său, şi pe  patru dintre cei mai buni colegi de la centrul clubului din Ghencea. După ce cele cinci persoane au ajuns la el, a urmat un moment ce greu poate fi uitat!

Din păcate s-a întîmplat ceva tragic pentru toată lumea şi pentru noi. Am intrat în cameră la el şi a apucat doar să ne vadă şi să asculte ce îi spuneam despre turneul nostru din Bulgaria. Domnul profesor a ieşit din cameră cu tatăl său, iar după două minute bunica lui Denis s-a dus după dînşii să îi cheme  înapoi, că moare Denis. Nu ne-a venit să credem ochilor ce vedeam! Denis era în pat şi se chinuia să îşi dea sufletul! Au fost imagini şocante pentru toată lumea”, ne-a povestit unul dintre martorii prezenţi la tragicul eveniment.

Becali a dat bani să se opereze 

Şi Gigi Becali a încercat să-l salveze pe Denis Penciu. El i-a oferit bani să meargă în Turcia să se opereze. “Cum el a ajutat atîta lumea, în ultimii ani, aşa a încercat să îl ajute şi pe Denis. Însă, din păcate pentru acesta, nu s-a mai putut face nimic din punct de vedere medical. Gigi Becali se implicase financiar crezînd că va putea să îl ajute pe fostul junior al Stelei”, ne-a dezvăluit un apropiat al roş-albaştrilor.

1526281_656344511075559_1278241407_n

 

P: Pariaza LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

Tags: