Sport

Denis Rădoi, optimist înainte de Franţa – România: “Deja ne căutăm cazări pentru semifinale!” VIDEO EXCLUSIV

Denis Radoi optimist inainte de Franta  Romania Deja ne cautam cazari pentru semifinale VIDEO EXCLUSIV
Denis Rădoi, optimist înainte de Franţa - România

Denis Rădoi a fost în tribune la ultimul antrenament al tricolorilor înainte de Franţa – România. Fiul selecţionerului echipei naţionale de tineret a privit cu atenţie mişcările fotbaliştilor şi a oferit un pronostic pentru FANATIK, mizând pe o victorie la limită pentru Ianis Hagi şi colegii lui.

Denis Rădoi, optimist înainte de Franţa – România: “Sper să înscrie Cicâldău”

Denis Rădoi i-a “spionat” pe tricolori înainte de Franţa – România, partidă care se va disputa luni, de la ora 22:00, în Grupa C. Fiul lui Mirel Rădoi a declarat pentru FANATIK că se aşteaptă ca tricolorii să se impună în partida de la Cesena şi speră ca Alexandru Cicâldău să marcheze golul victoriei.

“Cred că o să facem un meci bun. Sper într-o victorie cu 1-0. Cred că Cicâldău o să marcheze. Nu am apucat să vorbesc cu tata, îl las să-şi facă treaba. Deja ne căutăm cazări pentru semifinale. Sper să mergem mai departe”, a declarat Denis Rădoi pentru FANATIK.

România, antrenament oficial inainte de meciul cu Franța. LIVE VIDEO din Italia. Totul pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 23. Juni 2019

Mirel Rădoi nu se gândeşte la o remiză în meciul cu Franţa

La conferinţa de presă premergătoare meciului Franţa – România, Mirel Rădoi a susţinut că nu se gândeşte la o remiză, chiar dacă acest rezultat ar califica ambele echipe în faza semifinalelor de la EURO 2019.

“Dacă vom avea un rezultat de egalitate de partea noastră, nu înseamnă că nu vom ataca. Nici măcar n-aș îndrăzni să le spun jucătorilor că pot pierde cu 1-0. Nu ne gândim la egal, fiindcă oricând putem lua un cartonaș roșu și totul să se schimbe în timpul meciului. Am scris istorie până acum, dar cred că dacă nu vom lua un punct mâine seară totul rămâne în urmă. Am întâmpinat probleme din punct de vedere fizic și mental în zilele petrecute aici. Trebuie să găsim soluții și să-i relaxăm pe băieți până mâine seară. În aceste două meciuri am arătat determinare, sacrificiu”, a spus Mirel Rădoi.

Tags: