Sport

Denis Rădoi, pe urmele tatălui. Tuning pentru bijuteria pe 4 roți de 500.000 de euro

Denis Rădoi împărtășește cu tatăl său pasiunea pentru mașinile de lux și mare performanță și a decis să facă un upgrade bolidului său ce costă jumătate de milion de euro.
24.12.2022 | 18:49
Denis Radoi pe urmele tatalui Tuning pentru bijuteria pe 4 roti de 500000 de euro
Denis Rădoi a apleat la specialiștii în tuning pentru a-și personaliza bolidul de 500.000 de euro. Foto: Spy News
ADVERTISEMENT

Este cunoscută marea pasiune a lui Mirel Rădoi pentru mașinile de top și ceasuri. Ei bine, bolizii de lux sau mare performanță sunt și între preferințele fiului său, Denis. Căruia, de altfel, antrenorul care în această toamnă a pregătit Universitatea Craiova, i-a dăruit un exemplar care valorează jumătate de milion de euro. Pe care, acum, l-a supus și unui proces de îmbunătățire.

Denis Rădoi și-a personalizat mașina primită cadou de la tatăl său

Mirel Rădoi și-a recunoscut pasiunea pentru mașini anul trecut, când dezvăluia că o mare parte a câștigurilor din fotbal a fost cheltuită pe mașini.

ADVERTISEMENT

”Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, spunea tehnicianul.

Iar acest lucru este probat de fapte. Prima sa mașină a fost o Dacia 1310, achiziționată în 1999, în perioada în care juca la Extensiv Craiova.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în garajul său au ajuns un Audi A8, un Mercedes-Benz Clasa E, un BMW X6. Dar și un Aston Martin Rapide, cumpărat după ce a luat titlul cu Al-Ain în Emiratele Arabe Unite, sau un Bentley Continental GT.

Au urmat și alte modele de excepție, toate cu prețuri de listă de peste 100.000 de euro. Dar care pot ajunge și la valori apropiate de un milion, iar dacă sunt customizate, chiar mai mult.

ADVERTISEMENT

Amintim din portofoliul familiei Rădoi un Ferrari F12 Berlinetta, Mercedes AMG GT 64 S 4 – Door Coupe. Dar și SUV-uri precum Bentley Bentayga First Edition, Lamborghini Urus Mansory sau Rolls-Royce Cullinan Billionaire.

Sau acel Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition, care costă 600.000 de euro și e produs în doar 25 de exemplare. Cu care și-a făcut apariția, în vară, la meciul celor de la FCSB cu Saburtalo.

ADVERTISEMENT

Fiului său, Denis, i-a dăruit un Mercedes G63 Keyvany, care costă 500.000 de euro. Iar acesta pare că împărtășește și o altă pasiune a tatălui. Aceea de a apela la specialiști pentru a le modifica. Oferind mașinii un plus de personalitate și unicitate.

Fiul tehnicianului a dus mașina tot la cei de la Custom Design, iar rezultatul a fost pe placul său. Dar și al lui Mario Fresh. Artistul a postat un video pe platforma de TikTok, unde a ținut să facă o glumă. Acesta a precizat că superba mașină este un cadou pentru părinții săi.

@mariofresh

Ce reactii😂😂😂 ahahahahhaha #merrychristmas

♬ sunet original – MarioFresh

 

ADVERTISEMENT