Life

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la Vocea României: “Nu l-am văzut niciodată plângând”

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la Vocea României, în ultima rundă a confruntărilor. Ceilalți antrenori nu l-au mai văzut așa până acum.
25.11.2022 | 15:28
Denis Roabes a izbucnit in lacrimi la Vocea Romaniei Nu lam vazut niciodata plangand
Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Sursa foto: Instagram, Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În noua ediție Vocea României, Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi. Este ultima rundă de confruntări, iar antrenorii și concurenții au emoții mari.

Denis Roabeș, în lacrimi în noua ediție Vocea României

În această seară, ultimele cupluri se vor duela pentru un loc în knockout-uri, iar miza este uriașă. Concurenții vor face tot posibilul să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge în finală.

ADVERTISEMENT

Emoțiile sunt foarte mari și pentru antrenori, care speră să ajungă cât mai departe cu concurenții lor.

Mulți dintre aceștia au o performanță remarcabilă pe scenă, impresionându-i pe jurați. De asemenea, au loc numeroase răsturnări de situație și sunt luate decizii neașteptate.

ADVERTISEMENT

Denis Roabeș izbucnește în plâns în noua ediție Vocea României, care va fi difuzată la Pro TV în această seară. Irina Rimes este șocată de reacția colegului său și nu l-a mai văzut așa până acum.

“L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând.”, spune Irina Rimes despre solistul de la The Motans.

ADVERTISEMENT

În episodul difuzat astăzi, telespectatorii vor afla de ce cântărețul a reacționat în acest fel.

Ce spune Irina Rimes despre relațiile concurenților de la Vocea României

Unii dintre concurenți s-au apropiat foarte mult în timpul filmărilor și s-au format chiar și relații amoroase.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes le-a dezvăluit celorlalți antrenori ce îi scrie un tânăr din echipa lui Smiley și a lui Theo Rose unei concurente din echipa ei.

“Băiatul ăsta îi scrie unei fete de la mine ce frumoasă e una, iar alteia ce frumoasă e cealaltă. Și are și iubită, are prietenă.”, le spune cântăreața colegilor ei, conform Pro TV.

După ce au ajuns la duel unii cu ceilalți, câțiva dintre concurenți au ajuns să se îndrăgostească. Trei echipe de rivali de la Vocea României au dat semne că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Printre cei care par să aibă sentimente unul pentru celălalt se numără și Adriana Gîrneț și Alexander Buchmann, despre care cei din jur au remarcat că au dat impresia unui adevărat cuplu pe scenă.

Anastasia Budeșteanu și Ovidiu Gorincioi au dat și ei semne că ar exista o chimie între ei, dincolo de cea de pe scenă, dar și Laura Oana și Vlad Nicolici.

ADVERTISEMENT