Life

Denis Roabeș versus Irina Rimes. Care din cei doi jurați basarabeni de la Vocea României câștigă mai mulți bani din YouTube

Denis Roabeș sau Irina Rimes? Care din cei doi artiști basarabeni, jurați la Vocea României, câștigă mai mulți bani din YouTube?
14.09.2022 | 15:30
Denis Roabes versus Irina Rimes Care din cei doi jurati basarabeni de la Vocea Romaniei castiga mai multi bani din YouTube
Denis Roabeș și Irina Rimes, jurați la Vocea României. Foto: Capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Irina Rimes și Denis Roabeș de la The Motans au cunoscut au cunoscut succesul muzical imediat după ce au trecut Prutul, iar astăzi sunt în competiție și la Vocea României!

Irina Rimes, fani mulți, bani mai puțini din YouTube decât Denis Roabeș de la The Motans

Cei doi basarabeni se numără printre artiștii care au reușit să domine topurile muzicale de la noi, alături de Carla s Dreams și trupa O-Zone. Practic, ei sunt moldovenii din Republică la modă de ceva ani, însă care dintre cei doi se poate lăuda cu mai mulți bani obținuți din muzică?

ADVERTISEMENT

În ciuda notorietății de care se bucură Irina Rimes și a numărului mare de abonați de pe YouTube, conform statisticilor, cel care ia cei mai mulți bani, în medie, pe fiecare videoclip este Denis!

La capitolul fani, pe platforma video Irina Rimes are o comunitate destul de însemnată ca număr. 697.000 de persoane îi urmăresc activitatea de pe Youtube. Denis Roabeș, în schimb, se bucură de ”doar” 554.000 de fani.

ADVERTISEMENT

În mod surprinzător, cu toate că Irina Rimes este mult mai prezentă pe sticlă și are ceva mai mare lipici la public, Denis Roabeș o ”bate” la capitolul bani obținuți din YouTube!

Melodia „Ce s-a întâmplat cu noi” i-a adus Irinei Rimes 79.000 de dolari

Trupa The Motans din care face parte Roabeș câștigă, conform calculelor făcute de FANATIK, în jur de 17.000 de dolari pe clip. Vorbim de aproximativ 89.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes obține, în medie, pentru fiecare videoclip, puțin peste 6.000 de dolari americani. În moneda noastră, e vorba despre 29.500 de lei.

Există o explicație pentru care Denis Roabeș este mai bine monetizat decât Irina Rimes. Jurata de la Vocea României are un conținut mult mai diversificat. Pe canalul ei de YouTube sunt prezente și melodii care n-au prins foarte tare la public… Asta în timp ce trupa The Motans a știut să meargă la sigur cu fiecare postare!

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au zeci de milioane de vizualizări la clipurile lor muzicale. Numai melodia „Ce s-a întâmplat cu noi” (58 milioane vizualizări) i-a adus Irinei cel puțin 79.000 de dolari!

Și Denis se poate lăuda cu niște recorduri financiare importante. Pentru videoclipurile pieselor „Versus” și „Weekend”, ambele cu peste 30 de milioane de vizualizări, acesta ar fi încasat de la YouTube undeva la 90.000 de dolari.

Denis Roabeș, despre provocările de la Vocea României

Dacă la capitolul bani din YouTube Denis i-ar putea da câteva lecții Irinei, la Vocea României lucrurile s-ar putea complica pentru el, căci show-ul de televiziune are cu totul alte arme. Denis a acceptat provocarea de a fi antrenor în emisiunea de la PRO TV, sperând că va reuși să ridice trofeul împreună cu artistul cu care va ajunge în marea finală.

„Chiar dacă e solicitant, tu vii aici să-ți petreci timpul plăcut. Vocea care trebuie să mă întoarcă, trebuie să transmită mesajul din piesă. Până la urmă, muzica e despre cuvântului din ea. Dacă n-ar cuvinte, trebuie să transmită starea melodiei. Mi-ar plăcea să fie carismatici concurenții. Să fie oameni în primul rând.

În funcție de asta, trebuie să lupți. Trebuie să te cucerească și cu ceea ce spun, modul în care abordează acest show. Concurenții ar trebui să învețe ce am învățat și eu. Să se simtă bine în cadrul acestui concurs. Acest show se va termina. Cu toții trebuie să trăim mai departe, să avem amintiri plăcute, de care să ne aducem aminte cu drag”, a declarat Denis Roabeș pentru PRO TV, despre participarea sa la Voce și ce așteaptă de la concurenți.

ADVERTISEMENT