Life

Denis Ștefan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, „bebelușa” Cristina, a născut o fetiță

Denis Ștefan este tătic pentru a doua oară. „Bebelușa” Cristina, soția sa, a născut o fetiță
05.09.2021 | 17:15
Denis Stefan a devenit tata pentru a doua oara Sotia lui bebelusa Cristina a nascut o fetita
Denis Ștefan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, „bebelușa” Cristina, a născut o fetiță Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de proaspăta mămică, pe Instagram. Cristina a distribuit o imagine în care apare ținându-și în brațe fetița.

Micuța a venit pe lume cu două zile în urmă, la 3 septembrie. Este al doilea copil al cuplului. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu aproximativ opt ani

ADVERTISEMENT

Denis Ștefan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, „bebelușa” Cristina, a născut o fetiță

Partenera de viață a lui Denis Ștefan așteapă cu nerăbdare să ajungă acasă cu bebelușul. Ea a dostribuit prima fotografie din maternitate.

Cristina Ștefan și fetița sa
Cristina Ștefan și fetița sa, la două zile de la naștere
Sursa foto: Instagram

Alături de imaginea de mai sus, Cristina a distribuit și un mesaj. Ea a declarat că familia lor a fost binecuvântată și a dezvăluit și ce nume va purta micuța.

ADVERTISEMENT

„Vineri, 03 septembrie 2021 , a venit pe lume a doua minune în viață noastră, Dominique Maria. Suntem binecuvântați!”, a scris aceasta.

„Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!”, le-a transmis celor ce îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Nu a uitat să le mulțumească nici medicilor „pentru grijă si implicare”.

ADVERTISEMENT

Prietenii virtuali ai „bebelușei” au reacționat cu rapiditate. Fotogragrafia a strâns peste 9.000 de aprecieri în aproximativ patru ore de la publicare.

Mulți oameni i-au felicitat și le-au transmis urări de bine. Printre cei care le-au lăsat mesaje au fost și Betty Salam, Roxana Vancea și Giulia. „Felicitări, @cristina.stefan.oficial & @denis.stefan.oficial !! Să fiți sănătoși! Vă pupăm și vă îmbrățișăm cu drag!!! ❤️❤️❤️”, a scris aceasta din urmă.

ADVERTISEMENT

Cristina și Denis Ștefan, una dintre cele mai solide relații din showbiz

Denis Ștefan și Cristina sunt împreună de mai bine de opt ani, dar se cunosc de mult mai multă vreme. Relația lor a debutat pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jidava. Crâmpei de Geneză”.

Căsnicia acestora a fost mereu una discretă, ținută departe de ochii lumii, chiar dacă „bebelușa” este foarte activă în mediul online.

Cei doi și-au dorit foarte mult un al doilea copil și declarau că sunt pregătiți pentru a-l aduce pe lume. Și prima lor fetiță, Delia, își dorea tare mult o surioară sau un frățior.

ADVERTISEMENT
Tags: