Life

Denisa de la Bambi, cea mai profitabilă femeie din showbiz! A câștigat deja un milion de euro: ”Greul abia acum începe”

Denisa Tănase, cunoscută în lumea showbiz-ului românesc drept Denisa de la Bambi, pare să fi făcut o alegere cât se poate de bună în momentul în care a renunțat la muzică în favoarea afacerilor.
12.10.2021 | 17:36
Denisa de la Bambi cea mai profitabila femeie din showbiz A castigat deja un milion de euro Greul abia acum incepe
Denisa de la Bambi a reusit sa obtina cifre fantastice in afaceri Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa, jumătatea trupei Bambi, pare să fie una dintre cele mai abile femei de afaceri de la noi reușind, în scurt timp, să își clădească un adevărat imperiu în lumea cosmeticelor, domeniu în care concurența este acerbă.

Denisa s-a lansat în afaceri cu parfumuri și cosmetice

Convertită din cântăreață în femeie de afaceri, Denisa de la Bambi a dat, rapid, lovitura cu afacerea pe care a pus-o pe roate pornind de la zero. Pasionată de parfumuri, Denise Tănase a decis, acum mai bine de doi ani, să investească în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Și, rapid, a reușit să dea, cu adevărat, lovitura. Astfel, pornind de la un singur magazin, cu multă promovare pe rețelele de socializare, Denisa a reușit, în doi ani, să ridice un adevărat imperiu, având, deja, peste 30 de magazine în toată țara și alte 8 peste hotare, din care, cel mai recent deschis este cel din Cannes, pe Coasta de Azur a Franței.

Ba chiar, pentru a maximiza profitul, Denisa a pus la punct și un sistem de francizare al mărfurilor pe care le are, costurile nefiind chiar mici: 15.000 de euro pentru un magazin, fosta cântăreață asumându-și însă planurile de amenajare ale magazinului, ajutor în selecția personalului și instruirea celor implicați.

ADVERTISEMENT

E adevărat, în prezentarea produselor pe care le francizează, Denisa Tănase se poate lăuda cu o gamă largă de cosmetice, fie că vorbim de creme, cosmetice, parfumuri și alte produse de îngrijire, majoritatea sub brandul propriu.

 Denisa Tănase, profit de un milion  euro în doi ani

Pornită de trei ani, afacerea Denisei de la Bambi a avut, încă din primul an, un succes neașteptat. Astfel, conform datelor contabile și a bilanțurilor depuse la ANAF și consultate, în exclusivitate, de FANATIK, firma Denisei Tănase a reușit profituri record încă din 2019.

ADVERTISEMENT

Conform datelor oficiale, firma Gheisha Perfumes a avut, în 2019, o cifră de afaceri de 2.038.991 lei și un profit de 1.217.292 lei. Anul 2020 este însă anul în care pur și simplu, afacerea a explodat.

Mai exact, firma deținută de Denisa de la Bambi a reușit în 2020 să crească cifra de afaceri de mai mult de patru ori, ajungând la 10.939.810 de lei. Evident, profitul a fost pe măsură, adică 3.514.084, aproximativ 700.000 de euro, ceea ce înseamnă o creștere de 189%.

ADVERTISEMENT

Și, la un calcul simplu, se poate observa că Denisa Tănase a reușit, în doi ani de când raportează datele contabile ale firmei, să obțină un profit care ajunge la un milion de euro.

Secretul în afaceri al Denisei de la Bambi

Contactată de FANATIK, Denisa de la Bambi ne-a dezvăluit secretul succesului în afaceri. ”Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat”, spune Denisa Tănase.

E adevărat, mai recunoaște vedeta, a avut și un ajutor important. Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, mai spune Denisa.

“Nu mai am timp de muzică. M-am lăsat”

În altă ordine de idei, spune Denisa, greul pentru ea abia acum începe. ”Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la 0 era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu”, a mai precizat Denisa Tănase care se și pregătește să deschidă încă un magazin în București, în zona Dorobanți.

E adevărat, recunoaște Denisa de la Bambi, a fost nevoită să facă și sacrificii. ”Nu, nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a dezvăluit Denisa de la Bambi pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT