Sport

Denisa Dedu, aşa cum n-ai mai văzut-o! Portarul lui CSM Bucureşti a început cursurile de machiaj. Foto

05.06.2020 | 12:09
Denisa Dedu asa cum nai mai vazuto Portarul lui CSM Bucuresti a inceput cursurile de machiaj Foto
ADVERTISEMENT

Handbalul, la fel ca şi restul sporturilor, a fost afectat de pandemia de coronavirus, însă sportivii nu au stat degeaba. Denisa Dedu, portarul lui CSM Bucureşti, a învăţat, cu ajutorul internetului, tehnici de makeup, iar după ridicarea restricţiilor le-a pus în practică la Academia Laurei Atanasoaie.

Denisa Dedu, portarul lui CSM Bucureşti, aşa cum n-ai mai văzut-o: a mers la cursuri de machiaj

După ce sezonul de handbal feminin a fost amânat, iar apoi “îngheţat”, Denisa Dedu şi-a descoperit o nouă pasiune: automachiajul. Portarul lui CSM Bucureşti a luat lecţii de makeup de la Laura Atanasoaie.

ADVERTISEMENT

Restricţiile au dispărut după ce România a intrat în stare de alertă, pe 15 mai, iar Denisa Dedu a putut să-i arate profesoarei ce a învăţat în ultimele săptămâni. Timp de o oră, handbalista de 25 de ani a pus în practică tot ceea ce a învăţat.

Evoluația Denisei a fost una fabuloasă. Cursurile online din perioada Pandemiei au fost individuale, iar ea a fost foarte conștiincioasă. Se vede că e pasionată de beauty, iar când este pasionat ești mult mai atent și receptiv, lucrurile vin de la sine”, a declarat Laura Atanasoaie, fondator Laura Atanasoaie Make Up Academy.

ADVERTISEMENT

Denisa Dedu: “Noi nu ne machiem strident la meciuri”

Denisa Dedu îşi dorea de mult timp să înveţe tehnici de makeup, însă viaţa sportivă nu i-a dat prea mult timp pentru această pasiune. Cum pandemia de coronavirus a blocat sportul, handbalista născută în Braşov a decis să înceapă cursurile online.

“Îmi doream foarte mult să iau lecții de makeup, așa că în perioada Pandemiei am decis să urmez acest curs online sub îndrumarea Laurei, care m-a ajutat foarte foarte mult. Cel mai mult am muncit la blending, acolo trebuie mereu insistat și avut grijă.

Lumea nu este obișnuită să vadă sportivele  machiate, dar trebuie să ținem cont că putem fi feminine și trebuie chiar să învățăm să ne machiem singure. Oamenii ar zice ”wow”, dacă m-ar vedea așa machiată la un meci.

De obicei, noi nu ne machiem strident la meciuri, un BB cream, un rimel și atât. Dacă am timp liber, îmi place să mă aranjez, să mă machiez, să acord cât mai multă atenție acestui aspect”, a spus Denisa Dedu.

denisa dedu cursuri de machiaj
Denisa Dedu, aşa cum n-ai mai văzut-o! Portarul lui CSM Bucureşti a început cursurile de machiaj

Denisa Dedu joacă la CSM Bucureşti din vara anului 2019, după ce petrecuse doi ani la Siofok (Ungaria). Alături de formaţia maghiară a câştigat cel mai important trofeu din cariera ei, Cupa EHF în primăvara anului trecut. Între 2010 şi 2017, handbalista de 25 de ani a evoluat la Corona Braşov. La scurt timp după ce a debutat la senioare, Denisa Dedu a fost selecţionată la echipa naţională de handbal feminin a României, alături de care a participat la şase turnee finale de Campionat European şi Campionat Mondial.