Sport

Denisa Dedu, în postură de barista! Eroina din meciul cu Esbjerg a arătat că se pricepe și să prepare cafea. FOTO+VIDEO

08.10.2019 | 17:21
Denisa Dedu in postura de barista Eroina din meciul cu Esbjerg a aratat ca se pricepe si sa prepare cafea FOTOVIDEO
ADVERTISEMENT

Denisa Dedu a închis poarta ”tigroaicelor” în meciul din Danemarca, primul din cariera ei în Liga Campionilor. La o zi după victoria importantă cu Esbjerg, scor 24-22,  goalkeeperul de la CSM București ne-a arătat că se descurcă și în altă ipostază, nu doar în poartă. 

Denisa Dedu, în postură de barista: “M-am distrat, sunt băutoare de cafea!”

Așa că, animată de pasiunea pentru cafea, jucătoarea de 25 de ani, a decis să le pregătească colegelor o băutură pe bază de cofeină, pe care a numit-o ”Frappe Denisa”. Zis și făcut! În postura de barista, Denisa Dedu s-a descurcat de minune, iar coehipierele Itana Grbic, Andrea Klikovac și Dragana Cvijic au apreciat eforturile ei.

ADVERTISEMENT

În plus, portarul echipei din Capitală a decis ca la final să-i îndulcească pe fani cu băutura făcută, așa că le-a dedicat ”Frappe-ul Denisa”, mulțumindu-le astfel pentru susținere: ”M-am distrat, sunt băutoare de cafea, îmi place, mă bucur că am avut ocazia să prepar un frappe. Am adăugat la final un pic de scorțișoară, a fost ingredientul secret”, a spus Denisa Dedu.

VEZI VIDEO: 

CSM București joacă următorul meci cu Rostov Don: “Să joc în Liga Campionilor a fost și este un ucis”

CSM București revine pe teren propriu, în Sala Polivalentă, vineri de la ora 20:30, în derby-ul rusoaicele de la Rostov: ”Să joc în Liga Campionilor a fost și este un vis. O să fie un meci cu o mare încărcătură emoțională pentru că jucăm acasă, vor fi trăiri foarte interesante pentru mine. Îmi doresc din suflet să aud cum îmi strigă oamenii numele, mă ajută mult energia din partea suporterilor, îmi dau elan”, a spus Dedu.

ADVERTISEMENT

Rostov Don este antrenată de Ambros Martin, cel care timp de trei ani a condus naționala României, dar care a lăsat echipa pentru a pregăti și selecționata Rusiei: ”Va fi un duel interesant. El știe care sunt atuurile noastre, poate și slăbiciunile, dar consider că cel mai important este ca noi să jucăm ca o echipă și să pregătim cât mai bine meciul”, a spus portarul CSM-ului.

Denisa Dedu, în postură de barista! Eroina din meciul cu Esbjerg a arătat că se pricepe și să prepare cafea. FOTO (1)
Denisa Dedu, în postură de barista! Eroina din meciul cu Esbjerg a arătat că se pricepe și să prepare cafea. FOTO

Dedu are încredere în noul antrenor: ”Sperăm să ajungem cu Adi Vasile cât mai sus!”

Primul meci în Liga Campinilor pentru Denisa Dedu a însemnat și debutul din postura de antrenor principal pentru Adrian Vasile în competiția starurilor. Victoria din Danemarca a ”tigroaicelor” a fost începutul perfect în noul sezon:

ADVERTISEMENT

”Este o provocare și pentru Adi Vasile să fie în postura asta, noi îl ascultăm și respectăm tot ceea ce el ne cere să facem și sper să aibă succes. Suntem alături de el, ne dorim să ne îndeplinim obiectivul comun. Ne dorim să ajungem cât mai sus în Liga Campionilor. Vrem să câștigăm fiecare meci”, a conchis Dedu.