Sport

Denisa Dedu, încrezătoare înaintea meciurilor cu Suedia și Japonia: ”Ne vom aduna încă o dată”

09.12.2019 | 17:34
Denisa Dedu, încrezătoare înaintea meciurilor cu Suedia și Japonia: ”Ne vom aduna încă o dată”
Portarul echipei naționale de handbal feminin a României, Denisa Dedu, este încrezătoare înaintea meciurilor cu Suedia și Japonia, ultimele din faza grupelor principale de la Campionatul Mondial
ADVERTISEMENT

Portarul echipei naționale de handbal feminin a României, Denisa Dedu, este încrezătoare înaintea meciurilor cu Suedia și Japonia, ultimele din faza grupelor principale de la Campionatul Mondial.

Denisa Dedu, încrezătoare înaintea meciurilor cu Suedia și Japonia: ”Vom încerca să obținem mai multe”

”Poate diferența de goluri cu Rusia e destul de mare pentru cum a evoluat meciul, dar ăsta e sportul. Ne vom aduna încă o dată și vom încerca să obținem mai multe din meciurile cu Suedia și Japonia”, a declarat încrezătoare Denisa Dedu înaintea meciurilor cu Suedia și Japonia.

”Deși am avut multe urcușuri și coborâșuri în jocurile de până acum, și multe momente în care nu ne-am mai regăsit, sunt mândră că de fiecare dată ne-am luptat. De la început ne-am luptat la fiecare meci, indiferent că pe hârtie a fost greu sau ușor”, a mai spus Dedu pentru lead.ro.

ADVERTISEMENT

”Sper ca la turneul de calificare să jucăm cât mai bine”

”Noi tot timpul am încercat să ieșim cu capul sus. Și cred că până acum am reușit. Și cu Rusia am încercat tot posibilul pentru a câștiga, din păcate ultimele 20 minute nu au fost în favoarea noastră și asta a fost”, a afirmat portarul naționalei României.

”Mai avem cel puțin două meciuri aici, ne vom folosi și de ele. Cu siguranță că după turneu o să facem o analiză, o să vedem ce a funcționat, unde trebuie să îmbunătățim și sper din suflet ca la turneul de calificare să jucăm cât mai bine și să fim o echipă puternică”, a încheiat Dedu.

ADVERTISEMENT

”Aș vrea ca la ora meciului să ne iasă tot ce putem”

Jucătoarea Laura Pristaviță crede că jocul României a crescut constant: ”Se leagă mai bine jocul și cred că toate fetele simt asta. De la meci la meci am avut mult mai multe momente bune în joc și cred că dacă am mai avea încă o perioadă împreună, am reuși să facem rezultate mult mai bune”.

”Aș vrea să zic multe lucruri despre următoarele meciuri, dar ce îmi doresc foarte mult e să reușim să câștigăm, pentru a urca un pic în clasament. Și aș vrea ca la ora meciului să ne iasă tot ce putem și tot ce am pregătit în perioada asta de când suntem împreună”, a declarat sportiva.

ADVERTISEMENT

”S-au adunat și frustrări, și sentimente pozitive”

Laura Pristaviță își dorește ca România să joace fără presiune în partidele cu Suedia și Japonia: ”S-au adunat foarte multe până acum. Și frustrări, și sentimente pozitive, aș vrea să le uităm pe toate, să jucăm fără presiune și să ieșim fericite de pe teren”.

România a pierdut partida cu Rusia (27-18) și a ratat șansa de a merge în semifinalele Campionatului Mondial. În schimb, selecționata lui Tomas Ryde are șanse la locurile 5-8 și mai are de disputat meciuri cu Suedia și cu Japonia și poate participa la turneul pre-olimpic.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik