Life

Denisa Despa s-a trezit cu fostul iubit în casă. Dansatoarea, nevoită să cheme polițiștii

Denisa Despa s-a trezit cu fostul iubit în casă. Dansatoarea a fost nevoită să cheme polițiștii pentru a-l da afară pe bărbat. De la ce a pornit scandalul dintre ei?
17.07.2022 | 17:05
Denisa Despa sa trezit cu fostul iubit in casa Dansatoarea nevoita sa cheme politistii
Denisa Despa s-a trezit în casă cu fostul iubit și a chemat polițiștii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Despa s-a speriat destul de tare după ce fostul ei iubit i-a spart ușa și a intrat peste ea în casă, așa că a fost nevoită să apeleze la Poliție pentru a-l da afară.

Denisa Despa s-a trezit cu fostul iubit în casă

Dansatoarea a dezvăluit și motivul pentru care fostul ei partener a intrat peste ea. Cei doi aveau niște afaceri împreună și de aici au pornit neînțelegerile.

ADVERTISEMENT

Denisa Despa a mai spus că au existat numeroase momente neplăcute în relația cu fostul său iubit, însă a preferat să nu ofere detalii despre ele.

Blondina l-a dat afară pe fostul iubit cu ajutorul polițiștilor, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu. Cu toate acestea, Denisa nu a depus plângere împotriva bărbatului pentru că nu a vrut să-i facă rău.

ADVERTISEMENT

Tânăra susține că vrea doar să fie liniștită și să-și vadă de propriul drum.

“Eu nu am putut să ies afară din casă având toată fața plină de vânătăi, dintr-un motiv banal, nu era nimic… Un motiv banal, de la niște afaceri împreună. (…)

Foarte greu, sunt episoade pe care nu le știe nimeni, după atâția ani de zile, sunt foarte grave. L-am scos cu poliția, mi-a spart ușa.

ADVERTISEMENT

L-am dat afară pentru că era casa mea. Sunt foarte multe episoade pe care eu nu le-am vorbit. Nu am depus plângere, am refuzat, era chestie de dosar penal.”, a declarat Denisa la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Denisa Despa a ajuns la spital din cauza unui accident banal

În luna iunie, Denisa Despa a ajuns la spital după ce i s-a spart o sticlă pe picior. Aceasta i-a produs o rană de 4 centimetri adâncime.

ADVERTISEMENT

“Dansatoarea maneliștilor”, așa cum mai este cunoscută, a fost la un pas să-și secționeze tendonul din cauza unui accident banal.

În timp ce se afla în drum spre casă, blondina s-a oprit la benzinărie pentru a face câteva cumpărături. A luat de pe raft câteva băuturi în ambalaj de sticlă, însă a scăpat două dintre acestea, întrucât avea mâinile pline.

Denisa a scăpat două sticle pe jos, iar una i s-a spart de picior. Inițial, aceasta s-a preocupat de dezordinea pe care a făcut-o în benzinărie și nu a dat atenție faptului că s-a rănit destul de grav.

Vânzătoarea a fost cea care a observat că Denisa sângerează, moment în care aceasta din urmă s-a speriat. Tânăra a făcut un atac de panică și a luat un calmant pentru a se liniști.

Astfel, Denisa Despa s-a ales cu o rană adâncă de 4 centimetri și lată de 6 centimetri. Nu a mers imediat la spital, ci s-a dus acasă pentru a-și schimba hainele. Ulterior, dansatoarea a mers singură la o clinică privată.

ADVERTISEMENT
Tags: