Life

Denisa Filcea, decizie radicală. Ce a pățit soția lui Flick: ”Am rămas dezamăgită”

Denisa Filcea a luat o decizie radicală. Soția lui Flick a rămas dezamăgită de atitudinea anumitor persoane și nu vrea să lase lucrurile așa.
22.11.2022 | 16:13
Denisa Filcea decizie radicala Ce a patit sotia lui Flick Am ramas dezamagita
Denisa Filcea, soția lui Flick, a luat o decizie cât se poate de radicală. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Filcea este o persoană cât se poate de generoasă însă are și ea limitele ei.

Denisa Filcea, decizie radicală cu privire la donații

Denisa Filcea și Flick sunt împreună de ceva timp, iar recent au devenit și părinți pentru prima oară. Vedeta însă nu se gândește doar la fericirea ei, ci și la binele celor din jur.

Drept dovadă, Denisa Filcea donează haine, produse de make up și nu numai, persoanelor care nu au astfel de posibilități.

ADVERTISEMENT

Aceasta a vorbit la Antena Stars despre cum a fost crescută dar și despre dezamăgirea pe care trăit-o în ultima perioadă. Se pare că părinții vedetei au învățat-o de mică să îi ajute pe oameni.

Aceasta a avut o copilărie mult mai frumoasă, spre deosebire de soțul ei, domnul Flick.

De asemenea, tatăl acesteia a adus în casă și o fetiță care nu avea părinți și pe care a decis să o introducă în familie. De atunci și până acum, Denisa Filcea și-a împărțit, atât hainele, cât și alte lucruri personale cu fetița respectivă și nu s-a oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

Constant a ajutat și alte persoane cu diverse lucruri și niciodată nu a fost dezamăgită, până acum. Soția lui Flick și-a tot donat lucruri, însă a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut că uni oameni nu sunt atât recunoscători.

De ce a ajuns Denisa Filcea să fie dezamăgită

Nimeni nu i-a mulțumit pentru gestul făcut, indiferent că a fost vorba de machiaje, încălțăminte, sau produse cosmetice.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ce a șocat-o pe Denisa Filcea a fost și faptul că persoanele care au acceptat ajutorul ei nici măcar nu aveau nevoie de lucruri.

”Cumva am rămas dezamăgită nu de faptul că nu mi-au mulţumit, ci de faptul că eu cred că acele persoane nici măcar nu aveau neapărat nevoie de lucruri.

ADVERTISEMENT

Nu cred că aveau neapărat o situaţie financiară deficitară, ci pur şi simplu le-a prins bine ceva în plus sau au economisit.”, a dezvăluit Denisa Filcea, la Antena Stars.

Având în vedere cele întâmplate, soția lui Flick a luat decizia de a nu mai dona haine.

Dacă va fi vreodată cazul, atunci aceasta preferă să dea lucruri doar oamenilor care au reală nevoie de el și care știu să mulțumească.

ADVERTISEMENT