Life

Denisa, soția lui Flick, apariție spectaculoasă fără picătură de machiaj! Nu degeaba a fost Miss

Denisa Filcea, soția lui Flick, fostul prezentator TV și om de radio, impresionează la mai toate aparițiile sale și este una dintre puținele celebrități care își permit să ”uite” de machiaj.
05.12.2021 | 10:55
Denisa sotia lui Flick aparitie spectaculoasa fara picatura de machiaj Nu degeaba a fost Miss
Denisa si Flick, vacanta departe de oOmania Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Plecați într-o vacanță exotică departe de România, Denisa și Flick par să se simtă foarte bine, iar soția fostului om de radio a decis să nu își mai facă griji din cauza machiajului și să împărtășească cu fanii ei virtuali imagini în care apare 100% naturală.

Denisa, soția lui Flick, s-a pozat fără machiaj

”Fără editare, fără filtre, fără machiaj, fără regrete. Nu bag în seamă părerile stupide. Doar eu, iubirea mea și oceanul”, a notat, pe contul ei de Instagram, Denisa Filcea, soția lui Flick.

ADVERTISEMENT

Normal, apariția ei este cu atât mai spectaculoasă cu cât frumoasa soție a fostului om de radio și de televiziune, apare într-un costum de baie care îi pune de minune în evidență formele de invidiat cu care a fost înzestrată de natură – și care a fost, pe ici, pe colo ajustat de intervențile unor esteticieni pricepuți – și cu ajutorul cărora și-a făcut un nume în lumea concursurilor de frumusețe.

E adevărat, Denisa și Flick au plecat într-o vacanță exotică de vis, departe de România, la un an de la căsătorie, sărbătorind astfel, în doi, bucuria de a fi împreună, la căldură, la malul oceanului.

ADVERTISEMENT

Cum se alintă reciproc Denisa și Flick

Plecați în vacanță, Denisa și Flick au avut și ce să sărbătorească departe de România, la malul oceanului. Mai exact, de curând a fost ziua de naștere a fostului om de radio, moment sărbătorit, romantic, în doi, pe plajă, îmbrăcați lejer și cu o risipă de gesturi tandre.

De altfel, momentul cu pricina a fost marcat așa cum se cuvine, cu declarații care mai de care mai siropoase, pe conturile de socializare ale celor doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani, soțul meu iubit! Voi fi veșnic recunoscătoare și fericită că ai ales să-ți petreci tot restul vieții alături de mine. Descopăr zilnic noi motive să te apreciez și să mă îndrăgostesc de tine. Ești acel bărbat care fiecare bărbat din lume ar trebui să-și dorească să devină și fiecare soț ar trebui să învețe de la tine cum să fie un soț perfect!

Ziua în care te-ai născut e ziua în care Dumnezeu a decis ca eu voi fi una dintre cele mai fericite femei din lume”, scria Denisa și atașa și o poză cât se poate de senzuală în brațele lui Flick.

ADVERTISEMENT

Replica lui Flick a fost una pe măsură, semn că între cei doi, la un an de la căsătorie, pasiunea este aceeași și este condimentată din plin de vorbe dulci susurate la ureche.

”Mulțumesc că mă faci fericit și mă lași să te fac fericită. De ceva timp nu mai împlinesc ani, mă împlinești tu. Te iubesc!”, a notat și Flick, drept răspuns la urarea primită de la soția lui, Denisa.

Denisa și Flick s-au căsătorit acum un an

După ce s-au cunoscut la începutul pandemiei și au descoperit că se iubesc la modul cel mai serios discutând ore întregi prin intermediul videocall-urilor, Flick și Denisa au decis ă se căsătorească. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi au făcut marele pas și, acum, la un an de la eveniment, nu îl regretă deloc.

Flick și Denisa Hodișan, actualmente Filcea, s-au căsătorit acum un an, iar ceremonia civilă a avut loc în mare secret în Grecia. Nunta a fost și ea discretă, la Oradea, cei doi preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

De altfel, după ce s-a căsătorit cu Denisa, Flick a făcut un pas înapoi și în ceea ce privește expunerea publică, el renunțând la cariera lui de om de radio sau televiziune, preferând să se concentreze asupra altor activități.

Denisa s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului cu succesul pe care îl are datorită fizicului său, ea participând, cu succes, la o serie de concursuri de Miss la nivel internațional.

ADVERTISEMENT