Life

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, dezvăluiri despre relația cu fiica ei: „Nu îi dau foarte multă libertate”

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica ei, Rania, care a împlinit recent 13 ani. Vedeta nu îi acordă foarte multă libertate.
04.12.2021 | 17:08
Denisa Nechifor fosta iubita a lui Adrian Cristea dezvaluiri despre relatia cu fiica ei Nu ii dau foarte multa libertate
Denisa Nechifor, dezvăuiri despre relația cu fiica ei, Rania. Ce a spus fosta iubită a lui Adrian Cristea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica ei și a fostului fotbalist Adrian Cristea. Invitată în platoul unei emisiunii, aceasta a vorbit despre relația cu Rania, în vârstă de 13 ani acum.

Fosta parteneră a lui Adrian Cristea a spus că nu îi acordă libertatea pe care ea o avea la vârsta fiicei ei. Denisa Nechifor consideră că acum sunt alte vremuri și trebuie să-i impună niște limite Raniei.

ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor, dezvăluiri despre relația cu fiica ei

Denisa Nechifor spune că fiica ei de 13 ani vrea doar să meargă la mall cu prietenii. Cu toate acestea, nu îi acordă libertatea pe care ea o avea la vârsta ei.

„Eu am avut toată libertatea când eram de vârsta fiicei mele. Nu îi dau foarte multă libertate pentru că trăim alte vremuri, iar eu eram puțin mai matură atunci.

ADVERTISEMENT

O las și eu să facă anumite lucruri, însă nu ce făceam eu când eram de vârsta ei.

Eu pe vremea aceea mergeam la discotecă. Cu bunica ei are mai multă libertate, însă Rania nu are pretenții din astea, ea vrea să se ducă cu copiii la mall, să mănânce ceva și să meargă în parc, atât”, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars.

Denisa Nechifor și fiica ei, Rania
Denisa Nechifor și fiica ei, Rania. Sursa foto: Instagram

Denisei Nechifor îi este teamă că fiica ei ar putea intra în anturaje periculoase și ar putea fi influențată să consume alcool sau substanțe interzise, sau chiar să întrețină relații intime la doar 13 ani.

ADVERTISEMENT

„Ți-e foarte frică, ți-e frică de anturaje, de droguri, de alcool. Fetele fac sex de la 13 ani, fetița mea are fix 13 ani. Am auzit multe cazuri.

Noi avem un grup de prieteni și atunci când intră cineva nou ne uităm și analizăm să vedem cine este, cum este. Eu am crescut într-un oraș mic, la țară, însă aici în București este ceva”, a mai declarat fosta lui Adrian Cristea.

ADVERTISEMENT

Cine este Denisa Nechifor

Denisa Nechifor a devenit cunoscută cu mulți ani în urmă, atunci când a început să aibă , des

Vedeta duce o viață de lux și se ocupă de propriile afaceri, însă este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală.

Deși ea și Adrian Cristea sunt despărțiți de ani buni, cei doi au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor. Fostul jucător de fotbal a fost mereu implicat în creșterea Raniei.

„Tot ce primește Rania este de la mami și de la tati. Nu contează absolut nimic pentru mine decât liniștea ei și a mea. Tot ce primește este din partea mea și a lui, nu contează cine cumpără. Important e să fim liniștiți”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT