Life

Denisa Nechifor, momente de panică. Un incendiu de proporții a izbucnit lângă casa sa: „Ardea ca o torță”

Un penthouse situat la doar 200 de metri de casa Denisei Nechifor a luat foc. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat și cât de tare s-a speriat.
12.10.2022 | 11:10
Denisa Nechifor momente de panica Un incendiu de proportii a izbucnit langa casa sa Ardea ca o torta
Un incendiu a izbucnit aproape de casa Denisei Nechifor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor a trecut prin momente de panică după ce un incendiu de proporții a izbucnit foarte aproape de casa ei. Rania, fiica vedetei, doar ce se întorseseră de la meditații din blocul cu pricina.

Denisa Nechifor, clipe de panică. Un incendiu de proporții a izbucnit lângă casa sa

Marți, 11 octombrie 2022, un incendiu de proporții a izbucnit în zona de Nord a Capitalei. Un penthouse de lux a fost cuprins de flăcări, iar proprietara, care la acel moment se afla în casă, nu a apucat să-și salveze bunurile de valoare.

ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor, fosta iubită și mama copilului lui Adrian Cristea, locuiește la doar câteva sute de metri de blocul afectat, astfel că atunci când a aflat ce s-a întâmplat, s-a speriat.

Vedeta a fost sunată de mama sa, iar apoi de Rania, care se întorsese de la meditațiile care îi sunt predate chiar în acel bloc.

ADVERTISEMENT

„Te panichezi foarte tare. Cum eram eu după muncă…Eram la un magazin sa fac niște cumpărături. M-a sunat mama mea pentru că văzuse la știri că arde un bloc pe Nordului.

Apoi am vorbit cu fiica mea care tocmai venise acasă de la meditații, meditații care i se oferă chiar în acea clădire. Eu locuiesc la 200 de metri”, a povestit Denisa Nechifor la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

„Ardea ca o torță”

Pentru că Rania avea impresia că incendiul are loc în blocul unei prietene de-ale mamei sale, Denisa Nechifor a mers într-un suflet până acolo.

Femeia de afaceri a mărturisit că zona a fost împânzită de echipaje de Poliție și Pompieri și că accesul era dificil, mai ales că străzile sunt destul de înguste.

ADVERTISEMENT

„Rania m-a sunat și avea senzația că incendiul este în blocul unei foarte bune prietene. M-am dus repede și m-am oprit direct acolo și era mega haos.

Acolo este foarte înghesuit, șoseaua era blocată de Poliție. Casa mea nu a fost afectată. Ardea ca o torță pentru că era totul din lemn acolo. Erau zeci, sute de oameni, foarte multe mașini de Pompieri”, a completat Denisa Nechifor.

ADVERTISEMENT