Life

Denisa Răducu nu a fost uitată de familie. Gestul făcut de mama regretatei artiste

Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, este răpusă de durere chiar dacă au trecut mai bine de 4 ani de la moartea fiicei sale. Femea o poartă în suflet mereu.
14.12.2021 | 18:20
Denisa Raducu nu a fost uitata de familie Gestul facut de mama regretatei artiste
Mama Denisei Răducu, răpusă de durere la 4 ani de la moartea artistei. Ce a făcut femeia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Regretata cântăreață de muzică de petrecere nu a fost uitată de familie. Mama solistei a făcut un gest uimitor chiar în prag de sărbători.

Locul de veci unde se odihnește Denisa Răducu este mereu curat și cu lumânări aprinse, iar în perioada Crăciunului are un brad împodobit chiar de mama sa.

ADVERTISEMENT

Femeia a avut grijă ca spiritul nașterii Mântuitorului Isus Hristos să ajungă la solistă, chiar dacă aceasta s-a stins din viață în urmă cu mai bine de 4 ani, după o luptă cu cancerul.

Mama Denisei Răducu, răpusă de durere la 4 ani de la moartea artistei. Ce a făcut femeia

Geta Dovleac, mama regretatei Denisa Răducu, a suferit enorm după moartea fiicei sale și a intrat în depresie, precizând că nu-și mai vede viața fără artistă.

ADVERTISEMENT

Se trezește noapte de noapte la ora 03:00, nu mai stă pe scaun când este la masă și mereu așteaptă ca fiica să i se întoarcă acasă de la vreun concert. Vizitele la cimitir sunt zilnice pentru femeie.

Durerea nu i-o poate stinge nimeni, cântăreața de muzică de petrecere lăsând un gol imens în sufletele celor dragi și a celor care i-au ascultat muzica.

ADVERTISEMENT

„O visez seară de seară. A trecut la un moment dat cineva cu pepeni de vânzare pe drum și am luat și eu să dau de pomană pentru Denisa. Și noaptea am visat-o pe Denisa.

Mă certa că nu am tăiat bine pepenele în cubulețe, nu l-am pus în castron, nu l-am așezat în frigider și nu am spus când l-am împărțit «Primească Dumnezeu pe Emilia Denisa».

ADVERTISEMENT

În altă zi, am făcut varză călită cu coaste și mi s-au părut cam multe, așa că am scos una și am pus-o pe o farfurie, pe aragaz.

Noaptea am visat-o pe Denisa, care-mi cerea coasta rămasă. De Moșii de Iarnă am împărțit piftie și unei singure vecine am uitat să-i pun o lingură.

Din nou mi-a apărut în vis și mi-a spus să iau 30 de euro să cumpăr linguri, pentru că a mâncat piftia cu mâna ”, a povestit la un moment dat Geta, mama Denisei Răducu, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT