Life

Raluca și Denisa Tănase au dat lovitura în afaceri. Ce au de gând să facă surorile de la Bambi

Raluca și Denisa Tănase au devenit cunoscute în industria muzicală, dar de câțiva ani s-au reorientat și s-au implicat total într-un alt domeniu, cel al parfumeriei.
06.12.2021 | 18:49
Raluca si Denisa Tanase au dat lovitura in afaceri Ce au de gand sa faca surorile de la Bambi
Raluca și Denisa Tănase, afacere de succes. Ce planuri au surorile de la Bambi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Surorile din trupa Bambi au dat lovitura în afaceri, după ce în urmă cu trei ani au descoperit potențialul pe care-l are un business cu parfumuri.

În momentul de față cele două artiste au dat lovitura pe acest segment și dezvăluie care sunt planurile pe care le au în viitorul apropiat. În prezent, au deschise 41 de magazine în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Raluca și Denisa Tănase, afacere de succes. Ce planuri au surorile de la Bambi

„Am avut o perioadă super încărcată, cu patru deschideri cu distanță mică între ele și mai avem două magazine de deschis. 

Unul în București și o franciză în Baia Mare, urmează să deschidem. Și mai sunt câteva contracte ce urmează să se semneze, dar nu știu dacă le vom deschide anul acesta sau la anul.

ADVERTISEMENT

Da, suntem într-o continuă activitate și lucrul ăsta ne ține în priză. E bine că suntem așa. A devenit o rutină, dormim în avion. Mai avem zile de odihnă… eu, una…

Denisa muncește foarte mult și este mult mai implicată decât mine. Când nu e nevoie de mine 100% mai am zile de astea în care îmi dau un restart.

ADVERTISEMENT

Oricum organismul meu e ca un calculator, doarme câte 16 ore o dată la un interval de timp. Asta cere organismul meu ca să se refacă. Sora mea tot timpul zic de ea că… are un nas comercial și știe ce să aducă pe piață.

Asta cu parfumurile este domeniul ei pentru că ea a făcut școală și știe foarte bine ce trebuie să aducă, la fel și pe partea de skincare.

ADVERTISEMENT

Eu sunt cu tot ce înseamnă prezentare packaging necesar și așa mai departe, poate și partea de promovare, de marketing”, a declarat Raluca Tănase într-un interviu pentru ciao.ro.

Raluca Tănase nu a renunțat la muzică. Se gândește și la fashion

În altă ordine de idei, Raluca Tănase susține că deși s-a retras din industria muzicală nu a renunțat definitiv la carieră și nu exclude posibilitatea revenirii pe scenă. În plus, vedeta are planuri mărețe și legat de un alt domeniu, moda.

A fost concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D și așa a realizat că ar putea să pornească o afacere în fashion, dar momentan ia lucrurile pas cu pas. Cântăreața are idei mărețe, dar toate necesită timp și implicare.

„Am avut și am avut și ceva propuneri doar că nu mă mai regăsesc atât de mult și atunci îmi place foarte mult ceea ce fac și mi-am pus amprenta în dezvoltarea activității. Sunt în continuare pasionată de fashion și accesorii.

Îmi doresc foarte mult să dezvoltăm și partea asta și aș vrea să fiu aici 100%. Acum nu știu ce ne rezervă viitorul, eu până la urmă pe partea artistică am încercat tot ce era de încercat și am demonstrat ce era de demonstrat.

Este un challenge pentru mine ceea ce fac în prezent și până nu ajung la un nivel pe care mi-l doresc nu mă opresc”, a mai spus Raluca Tănase, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT