Life

Denisa, soția lui Flick, pusă la zid de fani. Ce spune despre rolul de mamă: “Știam ce urmează”

Denisa Filcea, soția lui Flick, a fost pusă la zid de fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ce spune despre rolul de mamă și ce i-a enervat pe internauți?
12.07.2022 | 10:40
Denisa sotia lui Flick pusa la zid de fani Ce spune despre rolul de mama Stiam ce urmeaza
Denisa, soția lui Flick, pusă la zid de fani. Ce a spus despre rolul de mamă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Filcea, soția lui Flick, a fost pusă la zid de mămici pe rețelele sociale. Tânăra a spus că nu i se pare greu să fie mamă și că nu le înțelege pe femeile care se plâng. Comentariul vedetei a dat startul unui adevărat război pe pagina ei.

Denisa, soția lui Flick, pusă la zid de fani. Ce a putut spune despre rolul de mamă

Flick și Denisa au devenit părinții unei fetițe în luna iunie, iar acum se bucură de momentele petrecute alături de fiica lor.

ADVERTISEMENT

Recent, Denisa Filcea i-a enervat pe cei care o urmăresc pe rețelele sociale. Soția lui Flick susține că nu este deloc greu să aibă grijă de un copil mic.

Tânăra spune că nu înțelege de ce unele mămici se plâng că nu se descurcă să aibă grijă de bebelușul nou-născut.

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce Denisa s-a certat cu o mămică, în secțiunea de comentarii de pe YouTube. Aceasta a acuzat-o pe vedetă că ceea ce povestește despre experiența de părinte nu reflectă realitatea.

Femeia respectivă i-a spus soției lui Flick că primele săptămâni sunt, în realitate, foarte grele din cauza alăptatului și a nopților nedormite.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale, Denisa a spus că nu i se pare greu să fie mamă și să se trezească noaptea. Faptul că a fost foarte liniștită în perioada sarcinii a ajutat-o foarte mult. În plus, fiica ei este foarte cuminte.

NU, nu mi se pare greu să mă trezesc de două sau trei ori pe noapte să-mi hrănesc fetița și să mă joc cu ea până adoarme la loc sau pur și simplu să o țin în brațe pentru că așa își dorește ea. ADOR! Și am fost binecuvântată cu o fetiță foarte cuminte.

ADVERTISEMENT

Probabil faptul că am fost liniștită pe perioada sarcinii și faptul că este liniște în familia noastră se regăsește și în starea ei de spirit.

NU, nu mi se pare greu să o alăptez, din contră, este ceva magic, un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte, un sentiment care îmi umple sufletul de bucurie amestecată cu magie.”, a scris Denisa pe pagina sa de Instagram.

Ce le-a transmis Denisa Filcea mămicilor care o pun la zid

De asemenea, Denisa le-a transmis mămicilor să nu se mai plângă, deoarece ele au ales să aducă un copil pe lume și știau la ce să se aștepte.

Tânăra este de părere că și alegerea bărbatului potrivit care să fie tatăl copilului reprezintă un aspect extrem de important.

“Îmi pare rău dacă sunt mămici care simt că nu mai pot, însă alegerea bărbatului potrivit în rol de tată pentru copiii noștri este un pas extrem de important! Nu doar pentru ajutorul propriu-zis, dar mai ales pentru cel psihic.”, a adăugat ea.

Denisa le îndeamnă pe femei să nu le mai sperie pe cele care încă nu au adus pe lume un copil. Partenera lui Flick nu consideră că a fi mamă este un lucru greu.

Vedeta le-a îndemnat pe mămici să se bucure mai mult de momentele petrecute cu copilul lor.

“Cred că e momentul în 2022 să fim atât de evoluate încât doar să ne bucurăm de tot ce presupune a fi mamă și a aduce pe lume un suflet, fără să dramatizăm și să ne plângem. Știam ce urmează, nu?

Nu mai speriați femeile care încă nu au trăit această experiență, simplul fapt că unora vă este greu nu înseamnă că este realmente ceva greu.

Simplul fapt că nu reușiți (unele) să vă focusați pe fericire și să ieșiți din zona de victimă sau falsă eroină nu înseamnă că toată lumea gândește la fel.”, a mai scris Denisa.

În continuare, șatena a spus că experiența de a fi mamă este ceva magic pentru ea. Are tot ce și-a dorit vreodată de când a adus-o pe lume pe Eva Maria.

Denisa și Flick au devenit părinți pe 23 iunie

Andrei Sebastian Filcea, pe numele său real, și Denisa au devenit părinți pe 23 iunie 2022. Fostul om de radio a marcat acest moment în stilul său caracteristic. Acesta a scris niște versuri despre fetița sa și a partenerei sale de viață.

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și se bucură de fiecare moment alături de micuță.

Flick și Denisa nu au vrut să afle în timpul sarcinii sexul bebelușului. Cei doi au vrut să fie o surpriză, așa că au aflat abia la naștere că au o fetiță. Alegerea numelui nu a fost o problemă deoarece s-au ocupat din timp de acest aspect.

Flick, Domnul Rimă și Denisa sunt împreună de mai bine de doi ani. S-au căsătorit în 2020, după câteva luni de relație.

ADVERTISEMENT
Tags: