Life

Denisa Tănase, dezvăluiri din căsnicia cu Mircea Brânzei, la mai bine de un an de la nuntă. De ce se ceartă cei doi

Denisa Tănase, dezvăluiri din căsnicia cu Mircea Brânzei, la mai bine de un an de la nuntă. Fosta cântăreața a spus din ce cauze se ceartă cu soțul ei.
10.11.2022 | 10:24
Denisa Tanase dezvaluiri din casnicia cu Mircea Branzei la mai bine de un an de la nunta De ce se cearta cei doi
Denisa Tănase, dezvăluiri din căsnicia cu Mircea Brânzei, la mai bine de un an de la nuntă. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Tănase și soțul ei se ceartă din cauza părerilor diferite pe care le au. Iată ce a mai dezvăluit femeia de afaceri despre viața de soție.

Denisa Tănase, dezvăluiri din căsnicia cu Mircea Brânzei

Denisa Tănase recunoaște că sunt destule momente în care ea și Mircea Brânzei se ceartă din cauza opiniilor diferite pe care le au.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta membră a trupei Bambi spune că este o persoană calmă și mai degrabă soțul ei este cel temperamental.

Chiar și așa, nu există conflict pe care Denisa Tănase și Mircea Brânzei să nu-l rezolve și vedeta a dezvăluit că nu au existat niciodată momente în care să ajungă să nu mai vorbească unul cu altul din cauza unor conflicte pe care le au.

ADVERTISEMENT

 „Da, absolut există. E normal ca de foarte multe ori să avem păreri diferite și de obicei fiecare își argumentează părerea. Eu sunt o persoană foarte calmă.

Sunt și foarte diplomată. Nu sunt o persoană conflictuală. Am momentele mele în care mă aprind, dar sunt mai rare decât cele în care dacă se iscă un conflict nu-l las să escaladeze.

ADVERTISEMENT

Mircea este mai temperamental decât mine”, a spus vedeta într-un interviu pentru Playtech.

Cum rezolvă Denisa Tănase și soțul ei conflictele

Denisa Tănase și soțul ei rezolvă conflictele împreună, iar mereu unul dintre ei reușește să calmeze situația și uneori cei doi parteneri chiar izbucnesc în râs pentru că realizează că dau prea multă importanță unor lucruri atât de nesemnificative.

„Când unul dintre noi se enervează, celălalt întotdeauna calmează. Ce ni se întâmplă foarte des este că dacă ne enervăm să începem să râdem. Să ne dăm seama că, de fapt, este o prostie și practic nu avem cum să ne certăm.

ADVERTISEMENT

Putem să discutăm în contradictoriu, putem să ne enervăm, putem să ne supărăm. Dar nu ne certăm la modul de a nu mai vorbi unul cu celălalt”, a mai dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT