Life

Denisa Tănase, victima hărțuirii în adolescență: „De aici apar problemele de încredere”

Denisa Tănase de la Bambi susține că a fost victima bullying-ului în adolescență, dar a știut să facă față tuturor răutăților.
27.12.2022 | 20:15
Denisa Tanase victima hartuirii in adolescenta De aici apar problemele de incredere
Denisa Tănase, cântăreață și femeie de afaceri. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Tănase a fost victima bullying-ului în perioada în care în spațiul public nu se cunoștea acest termn și foarte rar se vorbea despre ce efecte poate avea hărțuirea făcută pe post de glumă.

Denisa Tănase, despre fenomenul bullying-ului

Membra trupei Bambi, astăzi o femeie de afaceri de succes, a spus că notorietatea i-a adus și acest gen de problemă, iar lucrurile urâte care se pot spune despre cineva pot ajunge să fie crezute de persoana atacată.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru o publicație glossy de la noi, Denisa Tănase a mărturisit că mai toate artistele lansate pe piață în urmă cu câțiva ani s-au confruntat cu răutăți care azi pot fi încadrate la categoria bullying.

Cele mai frecvente lucruri pe care Denisa și alte colege de breaslă le-au auzit de la cei din jur au fost legate de aspectul lor fizic și de lipsa de talent.

ADVERTISEMENT

„Conștientizând acum, cred că partea delicată a constat în faptul că noi am primit toate aceste „mesaje chiar în perioada adolescenței și în perioada noastră de formare ca femei.

Problemele pot apărea atunci când tu încerci să te descoperi, să afli cine ești și ce vrei să faci în viață, iar din exterior auzi despre tine că „nu ești frumoasă, nu ești talentată, nu știi să te îmbraci, pe scurt, devii subiect de ironii, critici, și toate astea într-o formă publică”, a declarat Denisa de la Bambi pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT

„De aaici apar limitările și problemele de încredere”

„Ce se întâmplă de fapt? Începi să le crezi. Pentru că le auzi astăzi, le auzi mâine, și atunci tu crești aflând despre tine, înțelegând și, într-un final, acceptând că nu ești chiar cea mai reușită persoană din lume. Departe de a fi. De aici apar limitările și problemele de încredere”, a completat cântăreața.

În opinia Denisei, există soluții pentru a ieși de sub impactul bârfelor și atacurilor gratuite, nejustificate. Patroana firmei „My Geisha” susține că e bine să ai pe cineva apropiat care să ofere un sfat potrivit atunci când te lovești de bullying, fie să îți găsești singur forța. Cea mai proastă variantă, în accepțiunea vedetei, este să rămânem blocați în comentariile care se fac despre noi.

ADVERTISEMENT