News

Denisa Unchiașu, copila de 15 ani găsită moartă în pădure, și misterele ultimelor clipe de viață. Anchetatorii, contrariați de o pungă de înghețată

21.05.2020 | 10:38
Denisa Unchiasu copila de 15 ani gasita moarta in padure si misterele ultimelor clipe de viata Anchetatorii contrariati de o punga de inghetata
Denisa Unchiașu, tânăra de 15 ani dispărută în județul Vâlcea, s-ar fi sinucis. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Denisa Unchiașu, una dintre copilele dispărute din România despre care familia nu mai știa nimic, a fost găsită moartă în pădure. Cazul ei este încă unul plin de mistere, iar unul dintre acestea îl reprezintă o pungă de înghețată găsită de procurori.

Denisa Unchiașu, fata de 15 ani găsită moartă în pădure, s-a sinucis – varianta oficială

Fata găsită moartă în pădurea Oteșani în urmă cu câteva zile avea o viață chinuită, potrivit presei vâlcene. Viața ei era una destul de nefericită în familie, iar în trecut ar fi fost violată în repetate rânduri de tatăl alcoolic.

ADVERTISEMENT

Acum apar noi detalii în cazul Denisei, copila de 15 ani pe care polițiștii criminaliști au găsit-o fără suflare în pădurea din județul Vâlcea

Înainte de dispariție, fata le-a spus alor ei că pleacă să își cumpere o pungă de înghețată. Părinții tinerei nu cred nici acum în varianta oficială, cea a sinuciderii, și cred că altceva este la mijloc.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au refăcut traseul Denisei, copilă pe care au găsit-o spânzurată în pădurea din Oteșani. Fata și-a cumpărat într-adevăr o înghețată înainte de trecerea în neființă, iar procurorii au mers după acest indiciu, refăcând drumul de la magazinul de unde și-ar fi luat înghețata și ajungând până în pădurea blestemată.

O pungă de înghețată găsită lângă cadavru

Fata a trecut un deal, potrivit presei vâlcene, din apropierea casei cu o prietenă și alți patru bărbați, însă niciunul dintre cei care au văzut-o ultima dată nu poate explica gestul sinucigaș al adolescentei, căci aceasta nu dădea semne că ar fi vrut să își pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor date din anchetă,. unul din indivizii care a însoțit-o este căsătorit și are trei copii, iar cu un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, fata ar fi avut o relație.

Polițiștii au căutat-o din prima zi când a fost declarată dispărută de părinții, dar au fost induși în eroare de faptul că tânăra apărea activă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În ziua dispariției, fata participase la o petrecere, iar trupul ei a fost găsit de o localnică, aproape de locul unde s-a distrat, iar polițiștii au ajuns imediat la fața locului confirmând că acel cadavru este al fetei pe care o căutau.

Părinții nu cred în varianta sinuciderii pentru că li se pare foarte ciudat faptul că lângă trupul fetei lor a fost găsită și punga de înghețată pe care aceasta ar fi mâncat-o înainte să închidă ochii definitiv.

Ziarul Adevărul scrie, legat de acest caz, că vecinii familiei spun că tânăra avea o viață cruntă acasă. Tatăl ei, alcoolic, ar fi bătut-o și violat-o în repetate rânduri, iar adolescenta nu mai suporta asta, mai ales că mama ei nu făcea nimic să o apere. Rămâne de văzut care vor fi concluziile finale ale acestei anchete misterioase.

 

ADVERTISEMENT