Life

Denise Iacobescu, mama Antoniei, impecabilă la 52 de ani! Cu ce își îngrijește buzele pe timpul verii: un truc neștiut

06.08.2020 | 15:18
Denise Iacobescu mama Antoniei impecabila la 52 de ani Cu ce isi ingrijeste buzele pe timpul verii un truc nestiut
Denise Iacobescu nu își arată deloc vârsta. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, arată impecabil la vârsta de 52 de ani! Cea care i-a dat viață uneia dintre cele mai frumoase cântărețe din România le-a oferit femeilor un truc pentru a arăta și ele la fel de bine.

Denise Iacobescu, mama Antoniei, remediu pentru buze frumoase și sănătoase

Este vorba despre un remediu pe care îl folosește ea pentru a evita să aibă buzele uscate, mai ales pe timpul verii, căci puține doamne știu că și gura trebuie protejată de razele ultraviolete, nu doar pielea.

ADVERTISEMENT

Denise a spus ce folosește pentru a avea buze impecabile în sezonul cald în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

„Trebuie să acordăm atenție buzelor, nu doar feței. Stomatologul mi-a zis să merg să văd ce probleme am cu pata de pe buze. Nu era decât o pată de la soare.

ADVERTISEMENT

Există protecție solară și pentru buze. Există niște stick-uri. Cătina și uleiul de morcovi sunt, de asemenea, protecții solare naturale ori apa de la orez”, a povestit Denise.

Cum să îți exfoliezi buzele la tine acasă

„E bine să folosești apa cu amidon, dar să nu fie fiartă. Sunt persoane care au alergii la soare și e inestetic mai ales pentru femei când aplică rujul pe buzele uscate”, a adăugat mama Antoniei.

ADVERTISEMENT

Femeia, considerată una din cele mai sexy mame de vedete din showbiz-ul românesc, a oferit și rețeta ei proprie pentru exfolierea buzelor, mai ales înainte și după timpul petrecut la plajă.

„Zahăr granulat, scorțișoară pudră, ulei esențial, vitamina E și un ulei de cocos pentru exofilerea buzelor. Se pot folosi ori de câte ori e nevoie.

ADVERTISEMENT

După exfoliere se aplică un emoliant. Un ulei de jojoba, unt de cacao. Cantitățile nu sunt exacte, depinde cât de mult vrei să folosești, plus ulei de lămâie”, este remediul descoperit de Denise Iacobescu.

Bineînțeles, mama artistei ține cont de avizul medical, așa că le sfătuiește pe femei să se consulte și cu specialiștii înainte de a încerca propunerile ei naturiste, căci e posibil ca unele din ingrediente să nu fie bune pentru persoanele alergice la ele.

mama antoniei
Mama Antoniei a împlinit 52 de ani pe 16 iulie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: