Life

Denise Pilafai i-a ”luat fața” lui Denise Rifai! Actrița de la Cronica Cârcotașilor s-a măritat

Cunoscută publicului larg ca și Denise Pilafai de la ”Cronica Cârcotașilor”, actrița Gabriela Marin a spus mult așteptatul ”da” în urmă cu doar câteva ore.
29.11.2022 | 14:56
Denise Pilafai ia luat fata lui Denise Rifai Actrita de la Cronica Carcotasilor sa maritat
ADVERTISEMENT

Interpreta celebrului personaj Denise Pilafai de la ”Cronicuță” și-a unit destinele cu alesul inimii ei în urmă cu doar câteva ore. Talentata actriță Gabriela Marin s-a cununat civil cu alpinistul Radu Turtă după nici doi ani de relație.

Denise Rifai de la Cronica Cârcotașilor a renunțat la viața de burlăciță

La vârsta de 35 de ani, actrița care s-a făcut remarcată prin intermediul unor personaje celebre, precum Diana Soșoacă sau Denise Pilafai, de la ”Cronica Cârcotașilor” a renunțat la viața de burlăciță. Vedeta și-a luat cei mai apropiați prieteni și familia și au spus marele ”da” în fața ofițerului de stare civilă.

ADVERTISEMENT

Martori le-au fost Giulia Anghelescu și soțul, Denis Ștefan și soția, dar și alte vedete ale postului Prima TV.

Gabriela Marin și proaspătul ei soț, alpinistul Radu Turtă formează un cuplu de nici doi ani de zile. La începutul relației actrița era de părere că nu se va mărită cu una cu două, însă, lucrurile par a se fi schimbat.

ADVERTISEMENT

Pentru ce ținutele au optat în ziua căsătoriei

Ea, într-o rochie uni stil sacou cu umerii ușor supradimensionați. Curajoasă din fire, Denise Pilafai, de la ”Cronica Cârcotașilor” a optat pentru o culoarea îndrăzneață a ținutei vestimentare, roz fucsia, pe care a accesorizat-o cu încălțări în aceeași nuanță.

Coafura și make-up lejer și zâmbetul la purtător i s-au părut suficiente pentru ziua cea mare.

El a ales într-un costum în nuanță de albastru, cu cravată mov cu picățele viu colorate, la care a adăugat un pardesiu negru și pantofi în același ton.

ADVERTISEMENT

Cununia care a avut loc la Primăria Sectorului 1 a fost una restrânsă, de la care nu au lipsit colegii de la ”Cronică”, Ioana Petric și Dezbrăcatu’.

Cum și-a cunoscut Denise Rifai de la ”Cronicuță” soțul?

Actrița care dă viață personajului Denise Pilafai de la ”Cronica Cârcotașilor” și-a cunoscut proaspătul soț în creierii munților. În urma unei întâmplări, i s-a stricat mașina și a trebuit să prelungească șederea. Atunci a apărut Radu, alpinistul, în viața ei.

ADVERTISEMENT

Cu un program haotic în televiziune, începutul relației lor nu a fost deloc ușor. Gabriela filma concomitent pentru emisiunea “Hai cu fetele” și “Cronica Cârcotașilor”, iar el era ocupat cu expediții montane. Au fost la un pas să renunțe, dar iubirea lor a fost mai puternică.

Cine este Radu Turtă?

Om de corporație, Radu Turtă a renunțat la viața tumultuoasă și s-a mutat în Munții Rodnei, lângă Sângeorz-Băi, unde și-a construit o casă tradițională. Primește turiști și îi ghidează pe munte, asta după ce s-a reprofilat și a ajuns alpinist.

Cu ce se ocupă Gabriela Marin de la ”Cronică”?

Actrița care le dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai de la ”Cronica Cârcotașilor”, pe numele ei Gabriela Marin este născută pe în 1987, la Bucureşti. A absolvit în anul 2009 Facultatea de Teatru a Universităţii Spiru Haret, la specializarea Artele spectacolului.

ADVERTISEMENT