Life

Denise Rifai a ajuns față în față cu ”imitația” sa. Ce i-a transmis lui Ionuț Rusu

13.04.2021 | 21:27
Denise Rifai a ajuns fata in fata cu imitatia sa Ce ia transmis lui Ionut Rusu
ADVERTISEMENT

Tot timpul imitația este mai bună ca originalul”, a reacționat Denise Rifai, pusă față în față cu Ionuț Rusu, comediantul care o parodiază în mediul online. Întâlnirea a avut loc în ediția de marți, 13 aprilie a emisiunii Teo Show.

Pe lângă matinalul radio realizat alături de bunul său prieten și coleg Andrei Ciobanu, tânărul se poate lăuda cu o medie de 200 de mii de vizualizări la videoclipurile „urcate” pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT

Concret, acesta recreează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, jucând atât rolul gazdei, cât și pe cel al unor invitați de seamă precum Klaus Iohannis, Raed Arafat, Diana Șoșoacă, Corneliu Vadim Tudor, Dana Budeanu sau Dani Mocanu.

Denise Rifai și Ionuț Rusu, față în față. Ce întrebare i-a adresat comediantul

Pus în fața faptului împlinit, Ionuț Rusu i-a mulțumit realizatoarei TV pentru ocazia de a pune în scenă un personaj extrem de ofertant și i-a dat asigurări că tot ce face în clipurile sale nu este altceva decât o „exagerare”.

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc pentru subiect. E o exagerare acolo, îți dai seama. Eu sunt într-o permanentă căutare de personaj.

Sunt prezentatori care n-au nimic special. Denise Rifai mi-a oferit toate ingredientele pentru un personaj savuros și destul de rar”, a explicat îndrăgitul comediant, încercând apoi să o „descoase” pe Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Ești căsătorită?”, a întrebat-o acesta și a fost extrem de surprins să afle că vedeta Kanal D nu își propune să ajungă prea curând în fața altarului. De ce o asemenea curiozitate?

„Întrebarea este pe buzele tuturor prietenilor mei. Toți prietenii mei m-au întrebat asta”, a dezvăluit Ionuț Rusu.

ADVERTISEMENT

Din fericire, întâlnirea s-a încheiat într-o notă optimistă. Cei doi au plecat împăcați, semn că Denise Rifai nu-i poartă pică pentru „imitația” care i-a adus sute de mii de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT