Life

Denise Rifai a dat lovitura cu emisiunea de la Kanal D. Ce veste a primit prezentatoarea

Denise Rifai a dat lovitura cu emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D. Prezentatoarea de televiziune a ridicat un premiu important pentru ea și echipa show-ului.
26.11.2021 | 09:37
Denise Rifai a dat lovitura cu emisiunea de la Kanal D Ce veste a primit prezentatoarea
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a dat lovitura cu emisiunea pe care o moderează la Kanal D. Show-ul a primit un premiu important la Gala Premiilor TV Mania.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a avut premiera cu mai bine de un an în urmă și a fost foarte bine primită de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Invitații emisiunii fac parte din diferite domenii și fac dezvăluiri în premieră. Formatul show-ului este unul inovativ și un mare succes pentru postul Kanal D.

Denise Rifai a dat lovitura cu emisiunea de la Kanal D. Ce premiu a ridicat

Emisiunea lui Denise Rifai a fost premiată la Gala Premiilor TV Mania 2021, la categoria „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a ridicat trofeul în numele echipei și este recunoscătoare pentru succesul emisiunii. Vedeta le-a mulțumit telespectatorilor pentru că o urmăresc de peste un an și le datorează succesul.

Totodată, Denise Rifai a promis că le va aduce în continuare calitate românilor care urmăresc emisiunea.

ADVERTISEMENT

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mână. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la ’40 de întrebări’, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază.

Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat. Vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a declarat Denise Rifai.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denise Rifai (@denise.rifai)

Cum își dă seama Denise Rifai atunci când invitații ei mint

Denise Rifai a dezvăluit, la un moment dat, că își poate da seama atunci când invitații ei mint. Un simplu gest făcut de aceștia îi dă de gol în fața prezentatoarei TV.

Vedeta spune că persoanele publice care vin în platoul emisiunii pentru a răspunde la cele 40 de întrebări fac un gest comun atunci când vor să ascundă anumite lucruri.

Invitații lui Denise Rifai își duc foarte des mâna la ochi atunci când nu vor să spună adevărul. Prezentatoarea a făcut această dezvăluire în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„Au niște gesturi. Își duc mâna la ochi. La un moment dat îl vezi cum își duce mâna la ochi. E un gest reflex pentru minciună.

Eu dacă aș fi în locul lor m-aș uita înainte care este limbajul corpului în astfel de momente și mi-aș ține mâna sub masă. Energia minciunii se simte.

Minciuna are o vibrație joasă și imediat simți energia omului care minte. Eu mă uit, iar cei de acasă îmi cunosc privirile. Sancțiunea se simte. (…) Mulți falsează”, a declarat Denise Rifai la Teo Show.

ADVERTISEMENT