Life

Denise Rifai a dezvăluit trucul pe care-l folosește pentru a arăta perfect. Ce face prezentatoarea de la Kanal D

Denise Rifai a dezvăluit trucul pe care îl folosește pentru a arăta perfect. Prezentatoarea are o siluetă de invidiat și a explicat ce face pentru a se menține în formă.
05.06.2022 | 19:07
Denise Rifai a dezvaluit trucul pe carel foloseste pentru a arata perfect Ce face prezentatoarea de la Kanal D
Ce face Denisei Rifai pentru a arăta perfect. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a dezvăluit care este trucul pe care-l folosește pentru a arăta perfect. Prezentatoarea de la Kanal D spune că echilibrul este foarte important pentru a avea o siluetă fără cusur.

Ce face Denisei Rifai pentru a arăta perfect

Sportul și alimentația corectă ajută la menținerea siluetei. Vedeta consideră echilibrul esențial, chiar dacă are perioade în care nu face sport.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai este atentă la alimentele pe care le mănâncă și încearcă să se abțină de la a mânca prea mult atunci când nu are posibilitatea de a face sport, acesta fiind trucul care o ajută să arate perfect.

“Orice om dacă e atent la ce mănâncă și își impune niște limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac.

ADVERTISEMENT

Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul ține de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin.”, a mai declarat ea pentru kanald.ro.

Ce nu mănâncă aproape niciodată Denise Rifai

Prezentatoarea de la Kanal D a mai spus că e foarte important să învățăm să consumăm ceea ce este sănătos pentru corp.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai este foarte atentă la ceea ce mănâncă și încearcă, pe cât posibil, să evite carbohidrații.

“Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp.”, a mai dezvăluit prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Alte trucuri pentru o siluetă impecabilă

Vedeta este de părere că oamenii au o problemă și nu combină ingredientele așa cum trebuie, astfel că li se face foame la puțin timp după ce au luat masa.

Denise Rifai spune că e important să mâncăm corect pentru a avea energie după masă.

“Noi avem o problemă. Oamenii, după ce mănâncă, li se face foame și foarte putini înțeleg că li se face foame pentru că nu combină bine ingredientele și toată energia se duce acolo și încearcă să digere ce am mâncat.

Cred că trebuie să învățăm să mâncăm corect pentru a capătă energie, nu să ni se facă somn.”, a explicat Denise Rifai.

De asemenea, prezentatoarea TV nu obișnuiește să gătească și nici nu mănâncă oriunde, ci doar în anumite locuri, fie își ia mâncarea de acasă. Vedeta pune foarte mult accent pe modul în care este preparată mâncarea.

“Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niște locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparată.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: