Life

Denise Rifai, atenționată de poliție în trafic. Cum era să ”o comită” prezentatoarea de la Kanal D

Denise Rifai a fost atenționată de Poliție zilele trecute. Prezentatoarea de la Kanal D era să „o comită” în timp ce își căuta un loc de parcare în Capitală.
15.11.2021 | 11:46
Denise Rifai atentionata de politie in trafic Cum era sa o comita prezentatoarea de la Kanal D
Denise Rifai, atenționată de poliție în trafic. Ce a făcut prezentatoarea de la Kanal D. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Denise Rifai a fost oprită de Poliție. Prezentatoarea de la Kanal D a întâmpinat o problemă atunci când se pregătea să meargă la un salon de înfrumusețare dintr-o zonă de lux a Capitalei.

Ajunsă la locul respectiv, vedeta de televiziune a decis să-și parcheze mașina chir în fața salonului, din moment ce nu erau locuri libere nicăieri.

ADVERTISEMENT

La scurt timp a fost văzută de un polițist aflat în zonă. Denise Rifai a fost nevoită să se descurce, așa că a „negociat” cu acesta.

Denise Rifai, oprită de Poliție

După ce a fost văzută de Poliție parcând într-un loc nepermis, Denie Rifai a reușit să iasă din această încurcătură. Vedeta de la Kanal D a avut o scurtă discuție cu polițistul care a atenționat-o, zâmbindu-i în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

După ce polițistul a plecat, prezentatoarea TV a plecat în căutarea unui alt loc de parcare. Imaginile au fost surprinse de către reporterii cancan.ro.

Denise Rifai a reușit să-și găsească un alt loc de parcare, aflat puțin mai departe de salonul la care se pregătea să meargă. Se pare că vedeta a reușit să scape de amendă după această întâmplare.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a fost oprită în trafic acum câteva luni

Nu este prima dată când Denise Rifai este oprită de Poliție. Acum câteva luni, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” a fot oprită în trafic de oamenii legii, pe Bulevardul Poligrafiei din București.

Vedeta a depășit atunci viteza legală de 50 km/h. Prezentatoarea și-a asumat greșeala și i-a oferit agentului de Poliție actele, iar acesta a fost impresionat de atitudinea fermă a vedetei.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai nu a profitat de faptul că este o persoană publică și se bucură de notorietate. Evenimentul s-a întâmplat în vara acestui an, iar informația a fost dezvăluită luna trecută de Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România.

Atitudinea lui Denise Rifai l-a impresionat pe acesta, motiv pentru care i-a dat doar un avertisment pentru depășirea limitei de viteză. Acesta a povestit întâmplarea pe pagina sa de Facebook.

„Am lăudat-o în discuțiile cu colegii, și o fac și acum, public. De ce o persoană cu o asemenea notorietate poate să dea dovadă de educație și de obraz subțire, în timp ce ne lovim foarte des de…: «Tu știi cine e tata? *Oaie, fii atent, dacă îmi dai amendă te dezbrac și de izmene‘.

M-am întors cu procesul-verbal. AVERTISMENT. Pentru că, nu-i așa, aplicarea sancțiunii cu avertisment sau cu amendă este exclusiv la latitudinea agentului constatator și depinde și de atitudinea contravenientului.

Atitudine care, în cazul de față, este de aplaudat și de urmat! Felicitări, Denise Rifai!”, este o parte din mesajul publicat de președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România – SNPR DECUS.

ADVERTISEMENT
Tags: