Life

Denise Rifai, confruntare cu Cristian Popescu Piedone: „Sunteți pregătit să faceți închisoare?”

02.04.2021 | 12:24
Denise Rifai confruntare cu Cristian Popescu Piedone Sunteti pregatit sa faceti inchisoare
ADVERTISEMENT

Denise Rifai le-a pregătit telespectatorilor Kanal D o surpriză de proporții în următoarea ediție a emisiunii „40 de întrebări”, care va fi difuzată marți, 6 aprilie, după ora 23 seara.

Invitatul ei va fi unul dintre cei mai cunoscuți primari din România, Cristian Popescu Piedone, condamnat în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, reales între timp în sectorul 5.

ADVERTISEMENT

Piedone a acceptat invitație jurnalistei de la Kanal D pentru că și-a dorit să clarifice toate scandalurile care sunt legate de numele său, în special controversa din dosarul Colectiv.

Denise Rifai, 40 de întrebări pentru Cristian Popescu Piedone

Denise Rifai scoate artileria grea în fața edilului Primăriei sectorului 4 și nu economisește nicio întrebare dură, ba chiar îl întreabă la un moment dat dacă este pregătit să facă închisoare, având în vedere prima condamnare în dosarul Colectiv.

ADVERTISEMENT

„De ce vă votează bucureștenii?”, “Ați fost un primar bun pentru Sectorul 4?”, “V-ați făcut fiul deputat că să va urmeze la putere?”, “Cât v-a costat diploma de bacalaureat?”, “Ați dat șpagă pentru permisul auto?”, “Sunteți pregătit să faceți închisoare?”, “Va simțiți vinovat pentru morții de la Colectiv?”, sunt doar câteva din cele 40 de întrebări pe care Popescu Piedone le va primi din partea lui Denise Rifai.

La una din aceste întrebări știm deja răspunsul. Politicianul știe de ce a fost reales, de data asta la sectorul 5 și nu la sectorul 4, acolo unde a fost primar înainte de Băluță.

ADVERTISEMENT

Cum își explică primarul condamnat succesul său electoral din sectorul 5

„Am observat că este o lipsa de autoritate, și s-ar putea că ei să fi avut nevoie de mine, și nu eu de ei”, își explică Cristian Popescu Piedone succesul său de la sectorul 5.

Primarul sectorului 5 a fost condamnat în primă instanță pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru Clubul Colectiv, în sentința dictată de judecători pe 16 decembrie 2019.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu această serioasă problemă de imagine, Piedone a fost ales de cetățenii din sud-vestul Capitalei, reușind să îl învingă la localele din 2020 pe liberalul Cristian Băcanu, principalul său contracandidat.

 

ADVERTISEMENT