News

Denise Rifai, de la Realitatea TV, a poreclit-o pe Viorica Dăncilă! Ce apelativ i-a găsit premierului în direct la TV

04.04.2019 | 10:31
Denise Rifai de la Realitatea TV a poreclito pe Viorica Dancila Ce apelativ ia gasit premierului in direct la TV

Denise Rifai nu se dezminte. Cunoscuta jurnalistă și moderatoare de la Realitatea TV a lansat un atac dur la adresa premierului Viorica Dăncilă, căreia i-a atribuit și o poreclă. Reacția virulentă a celei care prezintă emisiunea Jocuri de Putere după plecarea lui Rareș Bogdan, a venit în urma nemulțumirilor exprimate de statele partenere în legătură cu legile Justiției.

Ce spune Denise Rifai despre Viorica Dăncilă

Miercuri seara, în timpul  emisiunii sale de analiză politică difuzate de postul Realitatea Tv, Denise Rifai a atacat-o în termeni duri pe Viorica Dncilă, prim-ministrul României, precizând totodată că aceasta „a reușit să unească astăzi UE și SUA” . Jurnalista face referire la comunicatul transmis de cele 11 ambasade ale statelor partenere.

„Doamna cu ochelarii de la Palatul Victoria, această individă se numește Viorica Dăncilă. Individa a reușit să sperie toată Europa astăzi și să unească toată Uniunea Europeană cu Statele Unite ale Americii, am văzut și cu Canada. Mă refer la semnatarii acelui document care cer Guvernului României să nu calce în picioare statul de drept în țara asta și să nu vină cu aceste enormități de modificare a legilor Justiției. L-am văzut bine încălzit și pe Tudorel Toader și vin și zic că domle’ ce fac ăștia vin ei să ne amenințe pe noi? Ne tratează ca pe o colonie?” , a spus Denise Rifai, la Jocuri de Putere.

Denise Rifai reacționează, după mesajul ambasadelor celor 11 state, pe tema legilor justitiei
Denise Rifai reacționează, după mesajul ambasadelor celor 11 state, pe tema legilor justitiei

Mesajul transmis de ambasadele statelor partenere

În numele Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Elveției, Finlandei, Franței, Germaniei, Irlandei, Norvegiei, Olandei, Statelor Unite și Suediei.Noi, parteneri internaționali și aliați ai României, chemăm toate părțile implicate în elaborarea ordonanțelor de urgență ale guvernului care modifică legislația referitoare la domeniul justiției, să se abțină de la modificări care ar slăbi statul de drept și capacitatea României de a lupta împotriva criminalității și corupției

Din păcate, solicitările noastre oficiale de dialog privind aceste subiecte au rămas fără răspuns de la începutul lunii ianuarie a acestui an.
Suntem profund îngrijorați de integritatea sistemului judiciar românesc, care a fost zdruncinat de modificări imprevizibile care nu întăresc eforturile României de a consolida progresul în materie de justiție. Dimpotrivă, efectul cumulativ al acestor modificări prezintă riscul încetinirii luptei împotriva corupției și subminării independenței sistemului judiciar. Așteptăm ca procesul de reformă să se bazeze pe o abordare inclusivă care să implice toate părțile, prin consultări ample” 
, este comunicatul dat publicității de ambasadele celor 11 state aliate și partenere.