Life

Denise Rifai, despre dezamăgirile suferite din dragoste. “Am nevoie de iubire. Există un El pe care l-am iubit mult”

Cunoscuta prezentatoare a vorbit într-un podcast găzduit de Damian Drăghici despre viața ei personală.
14.08.2021 | 17:39
Denise Rifai despre dezamagirile suferite din dragoste Am nevoie de iubire Exista un El pe care lam iubit mult
ADVERTISEMENT

Sunt rare ocaziile când cunoscuta prezentatoare a făcut dezvăluiri despre viața ei personală. Denise Rifai a ales să-și deschidă inima în fața cântărețului Damian Drăghici.

Prezentatoarea a recunoscut că nu a avut foarte mult noroc atunci când a venit vorba de dragoste. A învățat însă câte ceva din fiecare experiență.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai nu se gândește deocamdată la căsătorie, chiar dacă a spus că există un bărbat special în viața ei.

Denise Rifai, despre dezamăgirile suferite din dragoste. „Am nevoie de iubire. Există un El pe care l-am iubit mult”

Denise Rifai a fost mai sinceră ca niciodată în podcast-ul realizat de Damian Drăghici. Aceasta a acceptat să vorbească despre viața sa privată, despre bucuriile și dezamăgirile pe care le-a avut în dragoste.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că există un bărbat special în viața ei, dar nu se gândește încă la căsătorie.

“Eu cred foarte mult în destin și cum să fie de la Dumnezeu așezate lucrurile și cred că atunci când va fi momentul să se așeze, se vor așeza. Până atunci și până acum am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, că eu sunt ce sunt acum și datorită lor. (…) Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a spus Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare nu a ascuns faptul că a suferit din dragoste.

“Eu am ținut foarte mult viața asta a mea departe (…) oamenii au stilul ăsta de orice ai spune, atâta îți împart și despart cuvintele. Viața mea este ca a oricărui alt om: cu bune și cu rele, cu iubiri, cu dezamăgiri, cu de toate. Am nevoie de iubire, mi-ar plăcea să se așeze zona asta din viața mea.

Dar pe de altă parte, decât să trăiesc ce văd eu că trebuie să trăiască alți oameni, sunt zone unde eu nu aș putea să fac niciodată compromis”, a mai spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Cum arată bărbatul perfect în ochii lui Denise Rifai

Prezentatoarea a dezvăluit ce trăsătură ar trebui să aibă bărbatul ideal.

“Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: