Life

Denise Rifai, detalii despre relația cu Dan Bittman: ”Energia încă este prezentă în viața noastră”

Denise Rifai, dezvăluiri despre legătura cu Dan Bittman. Cum a reacționat când i-a oferit un inel în emisiunea de la Kanal D.
30.11.2022 | 09:21
Denise Rifai detalii despre relatia cu Dan Bittman Energia inca este prezenta in viata noastra
Denise Rifai, dezvăluiri despre legătura cu Dan Bittman. Cum a reacționat când i-a oferit un inel. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare, care are origine românești și iordaniene, a oferit recent o serie de detalii despre relația cu solistul de la Holograf. Cântărețul a fost invitat în show-ul 40 de întrebări în urmă cu ceva vreme.

Denise Rifai, dezvăluiri despre legătura cu Dan Bittman. Cum a reacționat când i-a oferit un inel

Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși în numeroase ipostaze în ultima perioadă, de aceea oamenii se întreabă în ce relații sunt. Vedeta de la Kanal D a primit un inel de la artist, eveniment despre care încă se mai vorbește.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă recunoaște că energia de la filmările cu celebrul artist încă este prezentă în viața sa. În plus, prezentatoarea are numai cuvinte de laudă la adresa cântărețului care a luat-o prin surprindere cu gestul său.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat.

ADVERTISEMENT

Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a mărturisit Denise Rifai într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, dezvăluiri despre propriul destin

Denise Rifai a făcut mai multe dezvăluiri și despre soartă. Vedeta crede într-un amestec între destin și ceea ce construiește cu fiecare pas pe care-l face.

Mai mult decât atât, bruneta consideră că oamenii se întâlnesc cu anumite situații și probleme până când învață lecția respectivă.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatoarea de la Kanal D este de părere că în această călătorie numită viață există un liber arbitru care îndepărtează sau apropie persoanele de drumul sau de destinul propriu.

ADVERTISEMENT