Life

Denise Rifai, dezvăluiri despre 40 de întrebări și invitații ei: “În platou sunt tensiuni foarte mari”

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, ne-a dezvăluit secrete din culisele show-ului “incomod” la care participă invitați “aleși”.
03.06.2022 | 11:58
Denise Rifai dezvaluiri despre 40 de intrebari si invitatii ei In platou sunt tensiuni foarte mari
Denise Rifai, despre secretul emisiunii de la Kanal D și nevoia unei vacanțe. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, are nevoie de o vacanță în această vară. Vedeta tv a dezvăluit că proiectul ei este solicitant și că trece prin toate stările posibile, de la bucurie la supărare, odată ce parcurge, împreună cu invitatul, povestea lui.

Denise Rifai, despre 40 de întrebări: “Nu conving. Sun și invit. Și nu prea am fost refuzată”

Prezentă la petrecerea Viva! de joi seară, Denise Rifai a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.RO, secrete din culisele emisiunii 40 de întrebări și cât de greu îi este să aducă nume renumite în platou.

ADVERTISEMENT
Denise Rifai îmbrăcată într-o rochie lungă
Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D
Sursa foto: instagram.com

Denise, invitații tăi știu întrebările înainte de emisiune?

-Niciodată. Nu aș mai fi eu și emisiunea 40 de întrebări ce sens ar mai avea? De ce ar mai veni? Să ce? Nu. Și chiar aceasta este marea provocare, să aibă curaj să vină și să ia aceste 40 de întrebări.

Este greu să îi convingi să vină?

-Nu. Pentru că eu sunt un jurnalist foarte corect. Întotdeauna așa am fost. Nu mi-a fost greu să conving. Adică… nu conving. Sun și invit. Și nu prea am fost refuzată.

ADVERTISEMENT

Ți-a fost teamă vreodată de reacția unui invitat?

-Nu. Formatul este foarte strict și vine în ajutorul invitatului. Toți invitații mei au înțeles că este în favoarea lor să lămurească tot ce este scris despre ei. Dai un Google în online și vezi tot felul de chestiuni adevărate sau nu.

În secunda în care oamenii te știu, dar nu te cunosc, vii la mine, automat îți spui adevărul tău. Și dincolo că spui ce vrei, omul de acasă te simte că ești autentic, sau că minți sau că ai emoție, sau îți simte punctul slab.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, despre secretul celor 40 de întrebări

Denise Rifai în platoul emisiunii 40 de întrebări
Denise Rifai are invitați renumiți în platoul emisiunii 40 de întrebări
Sursa foto: instagram.com

Nu ți s-a întâmplat să se enerveze un invitat în platou?

-În platou sunt tensiuni foarte mari pentru că acolo este o emoție uriașă, în primul rând. Oricât de mult ai anticipa sau te-ai gândi la ce aș putea eu să întreb, automat se creează acolo o tensiune.

Toată lumea care a fost la 40 de întrebări a ieșit iubită după emisiunea asta. Doar să ai puterea să-ți treci încă o dată viața prin ochi și să ne explici poate sau să te lași descoperit. Acesta este secretul celor 40 de întrebări.

ADVERTISEMENT

Tu ai dat vreodată căutare pe Google să vezi ce s-a scris despre tine?

-Când am intrat în presă, primul lucru pe care mi l-a spus șeful meu a fost ca niciodată să nu citesc comentarii și nici ce se scrie despre mine.

Anii au trecut, iar acum, cât de cât, articolele au început să vină înspre realitate, să fie cât de cât reale. Iar eu nu înțeleg de ce nu mă sună oamenii să mă întrebe, să-mi ceară punctul de vedere. Sunt și jurnalisti care o fac, dar sunt și mulți care nu fac așa.

“Am nevoie de vacanță. Este o muncă solicitantă”

Denise Rifai
Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări, își dorește să plece într-o vacanță
Sursa foto: instagram.com

Cum te întreții? Urmezi vreo dietă anume, faci sport, mergi la saloane de înfrumusețare?

-Dacă aș avea timp le-aș face pe toate nonstop. Mi-ar plăcea să am o astfel de perioadă doar pentru mine în care numai asta să fac. Nu mai am timp de nimic, tot ce fac… țin din alimentație. Din alimentație te ajuți cât de mult poți. După aceea, dacă ai timp să faci și un sport, te ajută să poți sa mai mănânci și altceva. Un masaj este binevenit. Dacă aș avea timp, numai asta aș face.

Atunci când mergi la cumpărături, cărui lucru nu poți să-i reziști?

-Salată verde cumpăr întotdeauna pentru că în momente de mare necaz acestea sunt produsele care-ți țin de foame la modul real.

Ți-ai programat vreo vacanță în vara aceasta?

-Sper că în această vară să se așeze lucrurile și să plec în vacanță. Am nevoie de vacanță. Este o muncă solicitantă, săptămână de săptămână noi trecem prin viața unui alt invitat…supărarea, bucuria lui.

 

ADVERTISEMENT