Life

Testul sincerității pentru Denise Rifai: “Urăsc tipul ăsta de femeie!” Cum arată bărbatul ideal pentru vedeta Kanal D

Denise Rifai a făcut câteva dezvăluiri despre tipul de femei pe care nu-l suportă, dar și care sunt caracteristicele pe care le caută la partenerul de viață.
30.12.2021 | 17:48
Testul sinceritatii pentru Denise Rifai Urasc tipul asta de femeie Cum arata barbatul ideal pentru vedeta Kanal D
ADVERTISEMENT

Femeie puternică și independentă din punct de vedere financiar, moderatoarea de la Kanal D a răspuns unui test al sincerității legat de genul de femeie pe care-l urăște.

În altă ordine de idei, prezentatoarea a mărturisit și cum arată bărbatul ideal în viziunea sa, mai ales că-și dorește foarte mult o familie și copii. Momentan vedeta nu are un iubit.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai crede cu tărie că o femeie trebuie să fie un sprijin real pentru partenerul de viață, nicidecum o persoană cicălitoare, care să-l tragă în jos.

Denise Rifai, dezvăluiri despre femeile pe care nu le place. Cum arată bărbatul perfect

„Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el.

ADVERTISEMENT

În primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară! Chiar urăsc tipul ăsta de femeie!

O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a declarat Denise Rifai pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D este o femeie extrem de feministă, precizând și care este tipul de bărbați pe care-i place și pe care-i caută. Bărbatul ideal este unul autentic din multe puncte de vedere.

Denise Rifai își dorește un partener de viață pe măsură având în vedere că este genul de om care reușește să facă față cu brio provocărilor și obstacolelor.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!”, a mai adăugat vedeta, mai arată sursa citată.

Denise Rifai, feblețea actorului Mihai Bendeac

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă susține că nu îi intimidează absolut deloc pe potențialii pretendenți, care cu siguranță, nu sunt puțini la număr. Mihai Bendeac o apreciază enorm pe vedetă.

Juratul de la iUmor a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări”, artistul declarând că va accepta doar în cazul în care prezentatoarea îi va deveni soție.

ADVERTISEMENT