Life

Denise Rifai, dezvăluiri despre viața amoroasă: “Am învățat foarte mult din relații”

Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă. Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că are un iubit și că a învățat foarte mult de la fostele relații.
24.01.2022 | 19:06
Denise Rifai dezvaluiri despre viata amoroasa Am invatat foarte mult din relatii
Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este foarte discretă în legătură cu viața amoroasă, însă recent a abordat acest subiect.

Prezentatoarea TV a recunoscut că se află într-o relație în acest moment și că este fericită. Vedeta de la Kanal D nu a dat mai multe detalii despre partenerul ei.

ADVERTISEMENT

În plus, Denise Rifai a declarat că relațiile din trecut au ajutat-o să fie cea care este acum. Bruneta a vorbit și despre cum ar arăta bărbatul ideal, în opinia ei.

Denise Rifai, dezvăluiri despre viața amoroasă

Denise Rifai a dezvăluit că este implicată într-o relație amoroasă în acest moment și că iubește. Dezvăluirea a fost o surpriză din partea prezentatoarei, care nu obișnuiește să vorbească prea des despre viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

“Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. Iubesc.”, a declarat Denise Rifai în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

Prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” a recunoscut că toți bărbații din viața ei au ajutat-o să devină femeia are este în prezent.

ADVERTISEMENT

În viața vedetei de televiziune a existat un bărbat pe care l-a iubit enorm, dar care nu mai face parte din viața ei. Fiecare relație a ajutat-o să devină mai puternică.

“Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea. Eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care l-am iubit foarte mult.”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit și care sunt trăsăturile partenerului perfect, din punctul ei de vedere. Bărbatul ideal trebuie să-i ofere siguranță și să fie inteligent.

“Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există.”, a mai spus Denise Rifai.

Testul sincerității pentru Denise Rifai. Ce tip de femeie nu poate suporta prezentatoarea

Denise Rifai a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că nu suportă femeile cicălitoare într-o relație, care trag partenerul în jos.

“Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el.

În primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară! Chiar urăsc tipul ăsta de femeie!

O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a declarat vedeta pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: