Life

Denise Rifai, față în față cu Aurelian Temișan: ”Care a fost mai reușit: primul sau al doilea sărut cu Loredana?”

Aurelian Temișan, următorul invitat în emisiunea lui Denise Rifai. Ce spune artistul despre săruturile cu Loredana Groza.
10.03.2023 | 09:59
Denise Rifai fata in fata cu Aurelian Temisan Care a fost mai reusit primul sau al doilea sarut cu Loredana
Aurelian Temișan, următorul invitat în emisiunea lui Denise Rifai. Ce spune artistul despre săruturile cu Loredana Groza. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare de la Kanal D va fi în curând față în față cu juratul de la Te cunosc de undeva. Artistul va fi nevoit să răspundă la întrebarea: „Care a fost mai reușit: primul sau al doilea sărut cu Loredana?”.

Aurelian Temișan, următorul invitat în emisiunea lui Denise Rifai. Ce spune artistul despre săruturile cu Loredana Groza

Aurelian Temișan este următorul invitat în emisiunea lui Denise Rifai, 40 de întrebări, unde este nevoit să vorbească despre viața personală și profesională, dar și legat de aspecte mai intime. Muzicianul și Loredana Groza s-au pupat de două ori.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au avut o scenă senzuală în filmul A doua cădere a Constantinopolului (1994), dar și în musicalul Mamma Mia în urmă cu 2 ani. Acum vedeta trebuie să spună care i s-a părut mai reușit: primul sau al doilea.

„Care este cel mai mare atu al lui Aurelian Temișan?”, „Cum e să-ți dea gol Eros Ramazzotti?”, „Ați purtat vreodată colanți după ce v-ați lăsat de balet?”, „Câte fete ați cucerit tratându-le cu indiferență?”

ADVERTISEMENT

„Câte evenimente importante v-au prins în dormitor?” sau „Ce defect oltenesc aveți?”, sunt alte întrebări la care trebuie să răspundă Aurelian Temișan în ediția care se va difuza duminică, 12 martie 2023, de la ora 22:30.

Aurelian Temișan și Loredana Groza, prieteni de ani buni

Aurelian Temișan și Loredana Groza sunt prieteni de ani buni. Lucrează la același post de televiziune și s-au cunoscut prima oară în anul 1989 când artistul debuta pe scena muzicală românească, blondina fiind deja persoană publică.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are numai aprecieri pentru vedeta alături de care a filmat o vară întreagă la producția A doua cădere a Constantinopolului, alături de mari actori, mai ales că cei doi se numărau atunci printre debutanții în cinematografie.

În plus, muzicianul spune că nu va uita niciodată momentul fierbinte de la finalul filmului, când se mișcă lustra. De atunci au trecut 29 de ani, Aurelian Temișan și Loredana Groza revăzându-se constant pe scenă și la spectacole.

ADVERTISEMENT

„De atunci, văzând-o pe Loredana, de sute, de mii de ori, în concerte, prezentând-o, cântând alături de ea sau în spectacole paralele, dar nemaiavând ocazia, până la Mamma Mia să ne mai pupăm”, a spus la un moment dat Aurelian Temișan, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT