Life

Denise Rifai ia o pauză de la televiziune. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Kanal D

Denise Rifai a făcut dezvăluiri despre planurile pentru următoare. Vedeta Kanal D vrea să ia o pauză de la televiziune.
03.06.2023 | 00:26
Denise Rifai ia o pauza de la televiziune Ce se intampla cu emisiunea de la Kanal D
Denise Rifai plănuiește să ia o pauză de la televiziune. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a făcut dezvăluiri inedite despre planurile sale de viitor. Apriga prezentatoare de la Kanal D își dorește să ia o pauză de la televiziune și să se relaxeze. Unde vrea să plece vedeta de care se tem toți politicienii.

Denise Rifai vrea o pauză de la televiziune

Denise Rifai este una dintre cele mai aprige prezentatoare de televiziune de la noi din țară. În emisiunea celor 40 de întrebări, de la Kanal D, și-a pus în situații incomode interlocutorii și i-a făcut pe mulți politicieni să facă dezvăluiri inedite, ba chiar i-a invitat pe Carmen și Klaus Iohannis. 

ADVERTISEMENT

Cu toate că se bucură de succes, vedeta a recunoscut că are nevoie de o scurtă pauză de la televiziune. Acum că vara a venit, se gândește să plece într-o vacanță. Și chiar dacă nu a ales locația, știe ce trebuie să aibă viitoarea destinație.

„O să îmi iau și eu o perioadă de vacanță și oriunde aș fi în acele zile, o să fie realmente o perioadă de răsfăț. Musai, mă văd deja la soare. Prefer oriunde, în soare. Unica condiție asta e, soarele, iubită de el, să fie așa peste tot”, a spus Denise Rifai pentru wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Atunci când vine vorba de bagaje, vedeta Kanal D are mult de furcă. Deși spune că nu are nevoie de prea mult timp înainte să iasă din casă, când călătorește are multe lucruri de luat cu ea. „De regulă îmi ia puțin timp să mă aranjez.

Am învățat de-a lungul timpului să mă organizez repede. Totuși, am lucrat într-un post de televiziune unde trebuia să fiu întotdeauna gata foarte repede. Când plec undeva, îmi iau multe lucruri, nu e simplu. La mine în mașină e o adevărată casă”, a mai spus Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

S-a spus despre ea că este iubita lui Cătălin Cazacu

Nu este de mirare că Denise Rifai că are nevoie de o mulțime de lucruri. Prezentatoarea este o femeie frumoasă, foarte atentă la imaginea ei. Asta înseamnă că este și curtată de bărbați, iar de curând a fost surprinsă în compania lui Cătălin Cazacu.

S-a spus despre ei că ar fi avut o relație, dar ea dezmințit totul printr-o postare pe Facebook. „Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

El fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și, evident, am dansat și eu. Dar de aici pana la a se inventa o idilă, e cale lungă”, a afirmat Denise Rifai.

ADVERTISEMENT
Tags: