Life

Denise Rifai îl pune la zid pe Mugur Mihăescu: „Ce ați câștigat pentru că v-ați turnat prietenii la Securitate?”

Denise Rifai a scos artileria grea pentru noua ediție a emisiunii 40 de întrebări, în care îl va avea drept invitat pe actorul Mugur Mihăescu.
30.09.2021 | 14:26
Denise Rifai il pune la zid pe Mugur Mihaescu Ce ati castigat pentru ca vati turnat prietenii la Securitate
Mugur Mihăescu, invitat în emisiunea lui Denise Rifai. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Denise Rifai îi va pune cele 40 de întrebări lui Mugur Mihăescu. Ediția cu actorul va fi difuzată la Kanal D duminică, 3 octombrie 2021.

Jurnalista îl va trece pe celebrul Garcea prin toată activitatea sa profesională și îl va întreba și câteva lucruri sensibile, precum legăturile sale cu politica ori cu Securitatea.

ADVERTISEMENT

Mugur, revenit în centrul atenției odată cu declanșarea stării de urgență în pandemia de coronavirus, a acceptat provocarea de a face lumină în privința mai multor controverse care s-au legat de numele său.

Mugur Mihăescu, luat la întrebări de Denise Rifai

„Câte milioane de Euro v-a adus în conturi ?”, ”A coborât nivelul umorului românesc?”;

”De ce ați rămas repetent de trei ori?”; ”Ce ați avut de câștigat pentru că v-ați turnat prietenii la Securitate?”, ”V-a protejat politica afacerile?”, ”Ați fost vreodată separat de soție?”, ”De ce nu vă place România?”. sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise i le va adresa lui Mihăescu.

ADVERTISEMENT

Mugur Mihăescu a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani cu rolurile pe care le-a jucat în serialul de comedie Vacanța Mare.

Producția care a făcut furori în urmă cu mai bine de 20 de ani la PRO TV s-a mutat ulterior la Kanal D, fără același impact ca în anii 2000.

ADVERTISEMENT

Mugur a interpretat rolul polițistului Garcea, dar a popularizat-o și pe Leana lui Costel, fiind printre puținii actori care au avut curajul să ducă pe picioare un rol de travesty.

”Garcea”, extrem de vocal în starea de urgență

În paralel cu actoria, Mugur s-a ocupat și de afacerile sale. Este patronul unor localuri din Centrul Vechi al Capitalei. Ultimul an i-a adus un loc în televiziune, în calitate de prezentator. Mihăescu este angajat la postul Metropola TV controlat de Florentin Pandele.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor a devenit extrem de vocal în pandemia de coronavirus, protestând public împotriva anumitor decizii guvernamentale.

Interpretul lui Garcea a atacat Guvernul de nenumărate ori pentru restricțiile pe care le-a impus, el fiind direct vizat în momentul în care restaurantele și cafenelele s-au închis anul trecut.

Bărbatul s-a plâns în repetate rânduri că a suferit pierderi financiare din cauza lockdown-ului care s-a impus în toată lumea, nu doar în România. Mugur este extrem de activ și pe Facebook. Pe rețeaua de socializare comentează în stilul său sarcastic deciziile politice la zi.

 

ADVERTISEMENT