Life

Denise Rifai, în lacrimi la TV! Ce a putut să dezvăluie Adi Minune despre copiii lui

Denise Rifai, în lacrimi la TV. Dezvăluirile lui Adi Minune cu privire la copiii lui i-a emoționat profund pe cei doi.
16.06.2021 | 07:50
Denise Rifai in lacrimi la TV Ce a putut sa dezvaluie Adi Minune despre copiii lui
Denise Rifai, în lacrimi la TV! Ce a putut să dezvăluie Adi Minune despre copiii lui Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Minune a acceptat provocarea și a răspuns celor 40 de întrebări ale jurnalistei Denise Rifai. În timpul emisiunii a fost un moment care i-a emoționat până la lacrimi pe amândoi.

Cântărețul este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară. Totodată el este cunoscut ca fiind un familist convins.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, în lacrimi la TV! Ce a putut să dezvăluie Adi Minune despre copiii lui

Adrian Simionescu este tatăl a trei copii. De curând acesta a devenit și bunic, fiica cea mare fiind cea care i-a dăruit un nepot artistului.

Carmen, Adriana și Adrian jr, cei trei copii ai manelistului, i-au călcat pe urme și au intrat in lumea artistică. Totuși, niciunul dintre aceștia nu cântă manele.

ADVERTISEMENT

Adi Minune este foarte mândru de urmașii săi. El a vorbit mereu la superlativ de aceștia, chiar dacă a trecut și prin momente mai dificile.

Este cunoscut episodul în care una dintre fetele acestuia a fugit de acasă. Carmen Simionescu avea doar 16 ani și a plecat la iubitul ei, un tânăr de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Au fost momente dificile pentru familia Simionescu. Manelistul a raportat dispariția fetei la poliție și a pus 20 de bodyguarzi pe urmele acesteia.

Adrian Minune ar face orice pentru copiii lui

Carmen a fost găsită peste o săptămână. La momentul respectiv, Adrian Minune i-a transmis un mesaj tânărului cu care fugise fiica sa.

ADVERTISEMENT

„El să mă sune să împăcăm toată situația, că dacă nu sunt în stare să mă duc la pușcărie pentru Carmen. Sunt o bombă, sunt în stare de orice. Îl iau în brațe și explodez cu el,” spunea manelistul, potrivit Wowbiz.

„Până unde sunteți dispus să mergeți pentru copiii dv?”, a fost întrebarea pe care i-a pus-o Denise Rifai. Cântărețul de muzică de petrecere a răspuns fără ezitare.

„Până acolo unde m-ați citat și de acolo mai sus. Sunt disperat de copiii mei…Până la Dumnezeu! Cred că orice părinte ar fi așa! Sunt dispus să merg până oriunde pentru copiii mei. Ăsta e răspunsul”, a spus el, cu lacrimi în ochi.

„V-ați emoționat și m-ați emoționat și pe mine. Emoție mare de tată. Eu am notat așa că pentru dumeavoastră cea mai mare sensibilitate, și m-ați emoționat și pe mine, m-ați făcut să plâng, sunt copiii,” a spus jurnalista.

ADVERTISEMENT