Life

Ce a simțit Denise Rifai în timpul interviului cu Connect-R: “Mi-a plăcut tare mult lucrul acesta”

Denise Rifai a făcut dezvăluiri suprinzătoare după interviul pe care l-a avut cu Connect-R. Iată ce a spus prezentatoarea de la Kanal D despre discuția cu artistul.
15.01.2022 | 14:53
Ce a simtit Denise Rifai in timpul interviului cu ConnectR Mia placut tare mult lucrul acesta
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a fost foarte impresionată de interviul cu Connect-R, despre care a avut de spus numai cuvinte de laudă.

Astfel, prezentatoarea TV a rămas plăcut surprinsă de invitatul său, care a fost printre puținii care au răspus la toate cele 40 de întrebări pe care i le-a adresat.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, plăcut surprinsă de Connect-R. Ce a avut de spus prezentatoarea despre artist

De altfel, chiar Denise Rifai a recunoscut că nu toate interviurile pe care le-a făcut în cadrul acestui show au fost la fel de plcăute pentru ea, așa cum a fost acesta cu Connect-R.

Ea a mai ținut să îi și mulțumească artistului pentru faptul că nu s-a ferit de nicio întrebare și a răspuns la toate cele 40.

ADVERTISEMENT

“A fost un interviu foarte frumos, pentru mine cel puțin, și nu mi-e dat să spun de fiecare dată acest lucru.

Cei care ne urmăresc văd pe micile ecrane că ați răspuns tuturor celor 40 de întrebări pe care vi le-am adresat și vă mulțumesc pentru asta”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Connect-R, lăudat de Denise Rifai după emisiune

Mai mult, Connect-R face parte din acele persoane care au decis să participe la emisiunea lui Denise Rifai fără a încerca să afle înainte ce întrebări îi vor fi puse și a venit fără să fie pregătit în vreun fel, în sensul că nu avea nicio idee despre ce ar putea să îl întrebe prezentatoarea.

„Sunteți unul dintre cei care au venit la mine la emisiune fără să încerce măcar să afle o întrebare sau vreo temă de discuție.

ADVERTISEMENT

Este foarte important pentru mine să fac aceste precizări, că a fost o discuție liberă, fără ca dumneavoastră să fiți pregătit în niciun fel”, a spus Denise Rifai, în cadrul emisiunii sale.

Denise Rifai despre Connect-R: „Mi-a plăcut tare mult lucrul acesta”

Laudele pentru Connect-R nu s-au terminat aici, căci Denise Rifai a mai spus și că apreciază faptul că artistul a recunoscut că este țigan și se mândrește cu originile sale.

„Cred că asta e primul lucru spre tot ce este autentic, corect și normal, să ne asumăm etnia, să ne asumăm originea, să fim mândri de noi. Mi-a plăcut tare mult lucrul acesta”, a mai punctat prezentatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT