Life

Denise Rifai, întrebare șoc pentru George Simion. Vedeta de la Kanal D nu l-a menajat deloc pe liderul AUR

George Simion este noul invitat în emisiunea „40 de întrebări” moderată de Denise Rifai, la Kanal D.
30.10.2021 | 17:34
Denise Rifai intrebare soc pentru George Simion Vedeta de la Kanal D nu la menajat deloc pe liderul AUR
ADVERTISEMENT

Liderul AUR a primit o întrebare șoc din partea frumoasei brunete, care nu l-a menajat absolut deloc pe omul politic în show-ul ce va fi difuzat duminică, 31 octombrie 2021.

Una dintre cele mai mare curiozități ale vedetei de la Kanal D este legată de pandemia de coronavirus, care a izbucnit pe teritoriul țării noastre în februarie 2020.

ADVERTISEMENT

Primul caz pozitiv a fost descoperit în județul Gorj, politicianul George Simion fiind nevoit să răspundă în legătură cu acest subiect care este la ordinea zilei pentru fiecare cetățean.

George Simion, întrebări surpriză de la Denise Rifai

„Aveți conștiința împăcată când vedeți numărul morților de Covid?”, este una dintre întrebările la care trebuie să răspundă George Simion.

ADVERTISEMENT

Duminică, 31 octombrie 2021, de la ora 22:30, liderul AUR are de oferit mai multe răspunsuri, majoritatea având mare legătură cu meseria sa, politica.

„Ce ați avut de câștigat din hărțuirea lui Ion Iliescu?”, „Vă place scandalul?”, „V-ați făcut campanie electorală în biserici?”, „Credeți că femeile sunt inferioare bărbaților?”.

ADVERTISEMENT

„Cine conduce AUR cu adevărat?” sau „A meritat să vindeți casa pentru a intra în politică?”, sunt câteva dintre întrebările adresate lui George Simion.

Denise Rifai simte că este mințită la 40 de întrebări

Denise Rifai este una dintre prezentatoarele TV care știu să descoasă persoana din fața sa, precizând la un moment dat că-și dă seama când este mințită de invitații săi.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la „40 de întrebări” susține că persoanele care încearcă să ascundă adevărul apelează la un gest reflex, acela de a-și duce mâna la ochi.

„Au niște gesturi. Își duc mâna la ochi. La un moment dat îl vezi cum își duce mâna la ochi. E un gest reflex pentru minciună.

Eu dacă aș fi în locul lor m-aș uita înainte care este limbajul corpului în astfel de momente și mi-aș ține mâna sub masă. Energia minciunii se simte”, a mărturisit Denise Rifai, conform viva.ro.

ADVERTISEMENT