Life

Denise Rifai, întrebări incomode pentru Connect-R: „Cât timp v-ați drogat?”

Connect-R este primul invitat al lui Denise Rifai din 2022 în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, iar subiectele care vor ieși la iveală despre viața artistului cu siguranță îi vor uimi pe toți.
06.01.2022 | 15:35
Denise Rifai intrebari incomode pentru ConnectR Cat timp vati drogat
Denise Rifai îl care ca invitat pe Connect-R în noua ediție 40 de întrebări de la Kanal D. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Connect-R, Ștefan Relu Mihalache pe numele său, a acceptat provocarea de a răspunde celor 40 de întrebări incomode puse de Denise Rifai, în ediția care va fi difuzată de Kanal D pe 9 ianuarie.

O serie de controverse legate de viața cântărețului vor fi lămurite în cadrul show-ului, printre care și experiența sa cu drogurile.

ADVERTISEMENT

Cântărețul care s-a remarcat atât ca artist solo cât și prin colaborările sale de succes cu nume mari ale industriei muzicale face o serie de confesiuni neașteptate, arătându-se publicului așa cum este el.

Denise Rifai, către Connect-R: „Cât timp v-ați drogat?”

Connect-R a vorbit în interviul acordat lui Denise Rifai despre compromisurile pe care le-a făcut în cariera muzicală. De unele dintre ele îi este rușine acum. A recunoscut că, pentru a se promova, a fost nevoit să facă o serie de lucruri pe care la acea vreme le-a luat drept normale, precum să apară la televizor în cadă cu diferite domnișoare.

ADVERTISEMENT

Din toate experiențele prin care a trecut, Connect-R a învățat foarte mult, iar acum vorbește cu detașare și cu ceva maturitate despre tot ce a trăit.

„De ce nu vă plac trapanelele lui Alex Velea?”, “De ce vă acuză colegii că le-ați furat melodiile?”, “Când ați început să vă iubiți părinții?”, “Care a fost coșmarul copilăriei dvs.?”, “Cât timp v-ați drogat?”, “V-au schimbat banii?”, sunt câteva dintre întrebările puse de Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

„Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru”, s-a confesat Connect-R în fața prezentatoarei de la Kanal D.

Despre consumul de droguri, unul din cele mai sensibile subiecte pentru artist, acesta a vorbit nu de mult în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai interesează cum apar în ochii lumii”

Ștefan susține că nu ar repeta niciodată experiența din tinerețe. Regretă că a consumat anumite substanțe care i-au făcut mult rău.

„Aș schimba momentul din viața mea când am dat de drogurile tari, o emoție mai fabricată și mai urâtă și o depersonalizare mai mare nu există”, a spus la un moment dat cântărețul pe Youtube.

Tot în acea apariție la Damian Drăghici, a criticat destul de dur lumea showbiz-ului, spunând că tot ce văd oamenii la persoanele care sunt în prim plan este un miraj.

„Pe mine nu mă mai interesează cum apar în ochii lumii, ci mă interesează cum sunt în ochii mei. Când ești prea plin de tine nu mai e loc. Showbizul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi”, a completat acesta.

ADVERTISEMENT